התייעצות מתנה לילדה מתוקה מאד! שחיכתה וחיכתה ליומולדת שקצת התפספסה בעקבות המצב...

• הוסף לסימניות
מה עם מצלמה שמעתי שמאד הולך לקנות לבת מצוה אז אפשר גם להקדים....

• הוסף לסימניות
יש לך משהו מסוים להמליץ?
חשבתי על כרבולית/מגבת עם שם רקום וסט טיפוח של קרמים וכ'.
יש לה ידיים (הלוואי עליי בגיל זה..)
אבל לא יודעת למה היא תמיד נותנת לי הרגשה שהיא לא בדיוק הטיפוס שיישב על זה בבית.
ודי חבל על הכסף...
לא הצלחתי להבין מה זה?
בובות פרווה יש במגוון רחב.. תבדקי בחנויות הסטוק בחנויות מתנות ואם לא תמצאי לכי לטויס אר אס וכד' שם תמיד יש.
אני לא יודעת איזה דמות הולכת היום אם בכלל (קיטי, ניקי..) מיקי למשל תמיד הולך פעם קניתי לבת שלי כרית מהממת בצורת מיקי מאוס כלומר רק צורה של הראש הכל שחור, בעיקרון לנוי, אבל זה הפך לכרית שלה לתקופה...
ואם היא סתם בקטע של חתולה פרוותית מהממת או אריה אם זה האופי שלה.. בקיצור זה בטוח ישמח..
לגבי האמנות לא צריך לזה ידיים צריך לאהוב מוצרי אמנות זה לדוגמא משהו דומה למה שהבת שלי עשה בגיל הזה ונהנתה... זה עם הוראות מפורטות שכל אחד יכול...
%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%90%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%A8%D7%A0%D7%99-8-600x427.png

לגבי היהלומים מצרפת לך קישור יש יותר זול בחול אבל כאן זה מיידי:

• הוסף לסימניות
אם עדיין חסרים לך רעיונות...
משחק קלפים. סגנון שרלוק, סבאטור, צ'יקן ודומיו (משחקים של חיים שפיר, דומים לטאקי. כתוב גיל על כל אחד)
סט / ערכה לשיער - מברשת ומסרק, מראה, סט גומיות, סרט / קשת אם היא הולכת עם כאלו.
שעון או מראה לחדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה