עד 50 ש"חמה זה לא יקר?
המשחקים עם הבריכות פצצה לקיץ, בחורף אפשר בלי מים.![]()
13.72US $ 53% OFF|Montessori Magnetic Fishing Game For Children 2 to 5 Year Old Duck Fishing Child Games for Kids Boy Outdoor Water Table Fish Toy|Fishing Toys| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
1.16US $ 29% OFF|2019new Creative Small Size Crocodile Mouth Dentist Bite Finger Game Funny Gags Toy For Kids Play Fun Game For Reaction Training - Gags & Practical Jokes - AliExpress
![]()
7.47US $ 56% OFF|Montessori Go Fishing Game Toy for Children 3 Year Old Magnetic Child Bath Fish Toy Kids Water Table Beach Pool Toy for Boy Gift|Fishing Toys| - AliExpress
נראה לי כל הורה אוהב ורוצה לת לילד שלו כמה שיותראפשר בימבה.. או מכוניות.. נראה לי מזה הם הכי נהנים...
(סתם בסוגריים, למה צריך להרגיל ילד בן שנתיים לקבל מתנות? אף פעם לא הבנתי את זה. הוא בקושי יודע שיש לו יומהולדת... הוא יהנה מספיק מהצומי מסביב בלי לקבל מתנות... את הבימבה וכו, קונים כי זה תעסוקה לילד, לא בתור מתנה ליומהולדת... )
אויש נו, לא הבנת אותי... לא התכוונתי שלא להביא מתנות.. אבל לדעתי מתנות ליומולדת דווקא זה מיותר לגמרי- לא חסרות הזדמנויות אחרות, אבל כשמרגילים ילד כבר מגיל כזה לקבל מתנה ליומולדת, הרף שלו רק עולה..נראה לי כל הורה אוהב ורוצה לת לילד שלו כמה שיותר
אז הנה הזדמנות טובה בשביל זה
חותמות עם דיועד 50 ש"ח
למה?אויש נו, לא הבנת אותי... לא התכוונתי שלא להביא מתנות.. אבל לדעתי מתנות ליומולדת דווקא זה מיותר לגמרי- לא חסרות הזדמנויות אחרות, אבל כשמרגילים ילד כבר מגיל כזה לקבל מתנה ליומולדת, הרף שלו רק עולה..
בגיל הזה אני הייתי קונה רק את 123חותמות עם דיו
פליימוביל 1-2-3 (אפשר גם פליימוביל רגיל, אבל אםאתלא מכירה את הילד ויודעת שהוא כבר נהנה עם פליימוביל רגיל עדיף להביא את של ה1-2-3)
מכוניות
פאזל של פעוטות
יכול להיות.ברגיל יש חלקים ממש קטנים
ילד בן שנתיים לא יודע לשמור על כזה דבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים