מתנה לכולם

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דיברו כאן על פריסטים של פרימייר, שמקלים על העבודה.
יש לי אפקט שאני ממש אוהבת קוראים לו: feather crop בעצם הוא משלב בין crop לריכוך, וכן יש לו אפשרות ליצירת מסגרת ברוחב שתרצו.
לי הוא חסך המון זמן, מקווה שגם לכם.
תחילה חלצו את הקובץ מקובץ הראר.
לאחר מכן העתיקו את האפקט ל: c> program files> adobe> adobe premiere pro cs6> plug ins> common
לאחר שהעתקתם את האפקט לתיקיה זו, הוא יופיע לכם ברשימת האפקטים, תוכלו לחפשו בקלות במנוע החיפוש שבחלון האפקטים.
תהנו.

קבצים מצורפים

• CI_feather_crop.rar
    KB 21.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה,
חיפשתי המון זמן דבר כזה.....

• הוסף לסימניות
אם רק היית מביאה לפני שבוע :)
תודה רבה מאוד!

• הוסף לסימניות
שימושי ביותר!
תודה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
זה חסר מאוד!

• הוסף לסימניות
זה נחמד מאוד מצידך! תודה!
גם על מה ששיתפת באשכול הסמוך...

• הוסף לסימניות
הקפצה,
לאחרונה האפקט גרם לי לבעיות רבות,
חתך במקומות לא מתאימים וכו',
הייתי צריכה לייצא סרט פעמיים בגללו,
אז אם אתם שמים לב, לקרופים מוזרים פתאום, בסרט.
כדאי לנסות לבדוק אם הבעיה לא הקליפ שעליו האפקט מונח.

• הוסף לסימניות
שווה לנסות להתקין את האפקט למרות הבעיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1894057:
שווה לנסות להתקין את האפקט למרות הבעיות?

מוזר. אני אישית משתמשת באפקט זה המון, ואף פעם לא היו לי בעיות. יכול להיות שזה תלוי בגרסה של התוכנה. אני עובדת על CS6

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1894139:
מוזר. אני אישית משתמשת באפקט זה המון, ואף פעם לא היו לי בעיות. יכול להיות שזה תלוי בגרסה של התוכנה. אני עובדת על CS6

גם אני המון
ולא נתקלת בבעיות

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שהאשכול התקדם, מוזר שלא ראיתי,
גם לי יש CS6,
ותמיד עבד לי בסדר.
אני ממליצה להתקין, הוא מעולה.
אבל גם נותנת טיפ,
שבמידה ואתם רואים דברים מוזרים בסרט,
אז במקום לשבור את הראש,
שווה פשוט לנסות לבטל אותו, כבדיקה ראשונית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה