מתנה למטפלת לר"ה

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות בבקשה.
לא נראה לי שהיא צריכה משהו עם תמונה של הילד.
אז משהו חוץ משוקולד.
משהו פשוט, אין לי זמן מיותר.
ואם אפשר גם כמה מילים.
סליחה על הדרישות!

• הוסף לסימניות
דבש, יש אריזות יפות, אבל אפילו דבש פשוט יתאים.

• הוסף לסימניות
למלמדים בחידר אתן מביאות משהו לר"ה?

• הוסף לסימניות
למה לעשות חגיגת פורים מס' 2? למי יש זמן ומשאבים מיותרים??

• הוסף לסימניות
לדעתי מאד מחמם את הלב לקבל משהו.
אני בעז"ה מביאה למלמד- חטיף קורנפלקס שהעליתי פה בשבוע שעבר בתוך צנצנת זכוכית.

• הוסף לסימניות
שנה שעברה הבאתי לגננת בגן חיידר והיא אמרה לי ש 20 שנה היא גננת ופעם ראשונה שהיא מקבלת והיא לא חשבה בכלל על רעיון כזה אז זה הוריד לי את המרץ השנה להשתגע. יותר חיפשתי משהו בשביל המילים החמות אבל לצאת לגאולה בשביל זה עם הילדים זה ממש שיגעון

• הוסף לסימניות
מילים חמות תמיד מבורכות וניתן לאחל גם בלי מתנות ושוקולדים
מקצצים בכל פינה, יוקר המחיה מאמיר... אח"כ מבכים כולם מדוע נסחפים..
תאמינו לי עדיף לפתוח ספר תהילים ולתפוס עוד תפילה מאשר להסתובב בחנויות מתנות.

• הוסף לסימניות
יש בוקסברגר ברכון קשיח של יהי רצון לפני הסימנים,
ומחובר לזה דבש קטן,
זה נראה מאוד יפה ומספיק בשביל לצרף למילים חמות למטפלת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1078611:
למלמדים בחידר אתן מביאות משהו לר"ה?
אצלי הילדים מכינים לבד כל ילד למלמד/ מורה שלו/שלה, מקשטים עם הצבעים והמדבקות שלהם ומי שיודע לכתוב כותב על בריסטול, אחר כך מכניסים למעטפה יחד עם ברכה מודפסת של שנה טובה ממשפחתינו שאני מכינה לכולם. לא צריך יותר מזה כדי להביע הערכה וזה גם כיף לילדים להכין.

• הוסף לסימניות
קניתי עציץ סבון ב10 שקלים + פתק נחמד.
יוקר המחיה נכון אבל זה משהו שמחמם את הלב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;1078764:
קניתי עציץ סבון ב10 שקלים + פתק נחמד.
יוקר המחיה נכון אבל זה משהו שמחמם את הלב.

איפה מצאת ב 10 שקלים?

• הוסף לסימניות
בשוק רמלה..
התבאסתי שלא קניתי גם לבית, הוא גם יפה וגם עושה ריח טוב.

• הוסף לסימניות
אני קניתי למטפלת במעון חותכן תפוחים בצורת תפוח צרפתי לזה שוקלד אצבעות ועיצבתי את זה יפה עם כמה תפוחים מקלקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;1079110:
בשוק רמלה..
התבאסתי שלא קניתי גם לבית, הוא גם יפה וגם עושה ריח טוב.
גם קניתי שם, הריח מחזיק חצי יום.

• הוסף לסימניות
גיסתי מטפלת. ואחת האמהות הביאה לה ולעוד כמה מטפלות מחזיק חמוד לטלפון נייד - עם אותיות שמה באנגלית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה