- הוסף לסימניות
בוודאי, ואפילו זה יכול להיות חלק מהטיפול.לעשות את זה בעל פה?![]()
בוודאי, ואפילו זה יכול להיות חלק מהטיפול.לעשות את זה בעל פה?![]()
כן, לדעתי כן.הבנתי
פשוט רציתי להביע הערכה
לעשות את זה בעל פה?![]()
לא ממש חשוב מה אנחנו חושבים אלו כללי אתיקה מקצועית.אני חושבת שאפשר משהו סמלי,
קטן וחמוד.
משהו גרנדיוזי כנראה המטפלת תחזיר..
אבל משהו קטן עם מכתב יפה,
כדי להביע הערכה
זה יפה מאד!!
מענייןעכשיו נתתי משהו יפה למטפלת רגשית מדהימה
שנותנת את הנשמה שלה למטופלות..
אם צריך דחוף אפשר להתקשר אליה בכל שעה כמעט
אף פעם לא הזכירה לי לשלם על טיפולים קודמים
היא עושה הרבה הרבה יותר מעל ומעבר,
באמת משהו שאין בנמצא
הרגשתי כפויית טובה לא לתת לה משהו
אז נתתי לה, זה מכבד ומגיע לה
ולא מעניינת אותי האתיקה
כנראה שכן,מעניין
היא קיבלה את זה?
אוזרת אומץ לרשום כאן את מה שחושבות רבותעכשיו נתתי משהו יפה למטפלת רגשית מדהימה
שנותנת את הנשמה שלה למטופלות..
אף פעם לא הזכירה לי לשלם על טיפולים קודמים
היא עושה הרבה הרבה יותר מעל ומעבר,
באמת משהו שאין בנמצא
הרגשתי כפויית טובה לא לתת לה משהו
אז נתתי לה, זה מכבד ומגיע לה
ולא מעניינת אותי האתיקה
מכירה מקרוב ממש בת מהממת שפלה על כזו מטפלת מסורה שבזמני קושי ענתה לה גם באמצע שבוע כמובן ב'מקרי חירום' ולצערי כשההורים תפסו את התלות של ביתם במטפלתת לא הצליחו להפריד ועד היום כ3 שנים אחרי שהפסיקו לשלוח אליה היא עדיין שומרת איתה על קשר מתוסבך מאד.... מי שלא שומרת על כללי האתיקה מסתבר שיש עוד דברים שנופלת בהם....אוזרת אומץ לרשום כאן את מה שחושבות רבות
זה לא תיקני!
יש סטינג טיפולי ואתיקה בסיסית, ומה שאת מתארת כאן זה לכאורה לא טיפול שמכיל את אלו
את תקבלי את ההחלטות שלך- אני רשמתי את זה בשביל הבנות האחרות שלא יחשבו שזה טיפול אמין
וד''ל
איך שומרת על קשר?מכירה מקרוב ממש בת מהממת שפלה על כזו מטפלת מסורה שבזמני קושי ענתה לה גם באמצע שבוע כמובן ב'מקרי חירום' ולצערי כשההורים תפסו את התלות של ביתם במטפלתת לא הצליחו להפריד ועד היום כ3 שנים אחרי שהפסיקו לשלוח אליה היא עדיין שומרת איתה על קשר מתוסבך מאד.... מי שלא שומרת על כללי האתיקה מסתבר שיש עוד דברים שנופלת בהם....
ההורים עמדו על זה שיסתיים אבל היא או ריחמה על הבת או לוידת מה ובמקרי חירו ם או שלא כאלה עדיין יוצרת איתה קשר במייל שזה עוד משהו שאסור לעשות...איך שומרת על קשר?
הטיפול הסתיים לא?
נשמע לי ההיפך מרחמיםההורים עמדו על זה שיסתיים אבל היא או ריחמה על הבת או לוידת מה ובמקרי חירו ם או שלא כאלה עדיין יוצרת איתה קשר במייל שזה עוד משהו שאסור לעשות...
לפי התגובות כאןמטופלת שאני מכירה הביאה למטפלת ספר פסיכולוגי שממש רצתה עם הקדשה של תודה + שוקולדים, והלכה אליה לקליניקה להביא לה.
המטפלת בחזרה העניקה לה משחק העצמה אישית משו כזה
הם מתכתבות הרבה עם הודעות, תודה רבה, את חזקה וכו
תקין?...
לא!!מטופלת שאני מכירה הביאה למטפלת ספר פסיכולוגי שממש רצתה עם הקדשה של תודה + שוקולדים, והלכה אליה לקליניקה להביא לה.
המטפלת בחזרה העניקה לה משחק העצמה אישית משו כזה
הם מתכתבות הרבה עם הודעות, תודה רבה, את חזקה וכו
תקין?...
איך המטופלת ידעה שזה מה שהמטפלת רוצה?לא!!
כיום בעידן הטכנולוגי מדברים על כך שהסטינג הטיפולי הוא גמיש ויכול להשתנות בהתאם לצרכי המטופל (אפשר למצוא בגוגל מאמרים שמדברים על זה) וזה יכול להיות תקין לגמרי להתכתב...איך המטופלת ידעה שזה מה שהמטפלת רוצה?
יש כ"כ הרבה בלבול בין מטפלות שעובדות נכון לכאלו שלא
מטופלת לא אמורה לדעת פרטים אישים על המטפלת, לא מה היא אוהבת או לא
זה לא רלוונטי ולא חשוב
מטפלת לא אמורה להיות זמינה במקרים שהמטופלת חושבת שזה דחוף
יש שעת פגישה ובה משוחחים ( כמובן חוץ מדברים חריגים שאני משערת כמו אובדנות וכו)
כן בערך זה הסיפור..כיום בעידן הטכנולוגי מדברים על כך שהסטינג הטיפולי הוא גמיש ויכול להשתנות בהתאם לצרכי המטופל (אפשר למצוא בגוגל מאמרים שמדברים על זה) וזה יכול להיות תקין לגמרי להתכתב...
ויכול להיות שתוך כדי שיחה טיפולית המטפלת ציטטה את הספר תוך כדי אמירה שהספר הנ'ל הוא ספר חזק...
בהחלטכיום בעידן הטכנולוגי מדברים על כך שהסטינג הטיפולי הוא גמיש ויכול להשתנות בהתאם לצרכי המטופל (אפשר למצוא בגוגל מאמרים שמדברים על זה) וזה יכול להיות תקין לגמרי להתכתב...
ויכול להיות שתוך כדי שיחה טיפולית המטפלת ציטטה את הספר תוך כדי אמירה שהספר הנ'ל הוא ספר חזק...
הנושאים החמים