דרוש מידע מתנה למי שהפסיק לעשן

• הוסף לסימניות
לא רוצה לייאש, אבל זה: סטופר למדידת הזמן עד שיתחיל חזרה...
1646224526166.png

• הוסף לסימניות
אם הוא עישן בא נאמר קופסה ליום זה אומר חסכון של בערך 700 שקל בחודש (זה כולל גם פחיות וכדו' שקונים עם הסיגריה)
אפשר בכסף הזה לקנות רכב כשההוצאה החודשית זהה בערך להוצאה של הסיגריות
וככה גם יותר קשה לחזור לעשן כשכבר לקחת את ההוצאה של הסיגריות לרכב.

• הוסף לסימניות
זה לא יפה ולא נכון לייאש
יש הרבה אנשים שנגמלו מסיגריות
ואם אשתו לא תאמין בו
אז למה שיאמין בעצמו שהוא יכול להיגמל לצמיתות????

• הוסף לסימניות
לבעלי הספיק לקרוא את הספר שלו
"אלן קאר הדרך הקלה להפסיק לעשן"
ב"ה כבר כמה שנים הוא כבר לא מעשן

• הוסף לסימניות
אז ככה
אחרי סדנא של הלן קאר (שאגב מצדיק את המחיר)
יכולה לומר שאין שום דבר בעולם שיגרום לו לחזור לעשן.

פשוט פלא פלאים!
אני קראתי את הספר לפני שנתיים הפסקתי לשבועיים וחזרתי לעשן עד עצם היום הזה!
אבל אני יכול להגיד, שזה ספר מאוד חזק.
ואם יש משהו שיכול לגרום לבן אדם להפסיק לעשן, זה רק הספר הזה!

• הוסף לסימניות
קופסת סיגריות, שיהיה לו זמין לפעם הבאה שהוא יתחיל שוב לעשן...
איך אמר מי שאמר: הדבר הכי קל זה להפסיק לעשן, אני לבד הפסקתי כבר יותר ממאה פעמים
אל תהיו כ"כ פסימיים...
אני הפסקתי לעשן לפני שנתיים בלי לקרוא שום ספר
ומאז לא נגעתי בסיגריה ואפילו הריח קצת דוחה אותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה