עזרה מתנה למנהלת- בנפרד מכל הצוות: הוגן?

• הוסף לסימניות
מה לעשות שיש עובדים 'חריגים' עם מערכת יחסים 'חריגה', והם מרגישים צורך גם לשלם את הסכום הכללי שאוספים, וגם לתת תשורה אישית עם ברכה עוד יותר אישית?

בעבר זכור לי שמאוד כעסו אצלנו על מורה שעשתה כך, והפעם אני זו שמתלבטת האם לנהוג כמותה.
בזמנו היו שטענו שזה לא טאקטי, מפלה בינה לשאר המורות, מתפרש כשוחד וכו'.

מה דעת המלומדים דפרוג? (מנהלים, לכאן! מקוה שלא תתעורר עלי מידת הדין...)

תודה.

• הוסף לסימניות
מזכיר את ההורים שמתארגנים כל הכיתה יחד אבל הם נותנים גם בנפרד..
בעיני אין הבדל.

• הוסף לסימניות
מזכיר את ההורים שמתארגנים כל הכיתה יחד אבל הם נותנים גם בנפרד..
בעיני אין הבדל.

כמחנכת מאוד הבנתי את זה. זה בד"כ הורים לילדות ש'קרעו' אותי במלא מובן המילה...

• הוסף לסימניות
אם יכעסו עליך זה יהיה בצדק:cool:
תביאי בהזדמנות אחרת, כשהמנהלת עושה שמחה, טו בשבט, פסח, אפילו סתם שבת...

• הוסף לסימניות
נראה לי שבעיתוי אחר זה יהיה גם הוגן יותר כלפי הצוות וגם תהיה בולטות להתייחסות שלך אצל המנהלת.
יש להניח שבפורים היא מקבלת שלל משלוחים וברכות אישיות וחמות... אם את כבר משקיעה- חבל להיות אחת מכולם.

• הוסף לסימניות
אם מתאים לך להביא בפורים , תעשי כמו שנראה לך.
המורות האחרות לא צריכות לדעת מזה.

• הוסף לסימניות
מה את דופקת חשבון לאנשים?
תשלחי ישר הביתה ואף אחד לא יראה ויצאו לו העיניים ח"ו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה