מתנה לסבתא

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיון למתנה לחמותי, (סבתא של ילדי) עדיף משהו עם תמונות של הנכדים.
ושיהיה מוכן מהיום למחר.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
טווח מחירים?

• הוסף לסימניות
ויזניץ
בני ברק

• הוסף לסימניות
1.יש שעון יפה שמכניסים תמונות בכל חנות מתנות
2.יש מסגרות יפות ...
3.מגנט יפה למקרר, בעיצוב אישי עם תמונות הילדים...
4.הדפסות על מוצרים כמו סינר/כוס+תחתית וכו'..
5.אפשר גם כלי חמוד להגשה

6.הייתי באיזה חנות חמודה והיו שם {מהתמונות של פעם ...כמו של דבש} עם הבד המשובץ הזה!ו
ועלה לי ככה להכניס בפנים קוביות סוכר ובחוץ יש תמונות על מדבקה של הילדים מצולמים יחדיו .

7.להדפיס על כוס לקפה ולכתוב: "סבתא, בכוס כבר שמנו סוכר..."
ועוד כל מיני דברים (נדושים) אבל סבתות אוהבות!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
פיקצ'ר פרפקט מהפורום מדפיסים תמונות על עץ,
זה יוצא מדהים ומלכותי ברמות שקשה לתאר - יש לי אחת כזו בבית...
פשוט מדהים!!!
יש לזה גם ציפוי הגנה מיוחד שמשאיר את זה פשוט חדש ומכובד לאורך שנים.
ממליצה בחום, גם על השירות היוצא מן הכלל (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה