דרוש מידע מתנה לפורים - מכובד ושימושי שלא מצריך השקעה

• הוסף לסימניות
משהו בסביבות ה300 ש"ח , רציתי מתנה לשולחן שבת , אבל יש להם הכל :confused: , מחבקים עד סכין כולל זמירות ובשמים ומגש לחלות וכיסוי לחלות וקעריות לסלט וכוסיות ליקר ומלחיה , ובקיצור , כל מה שהצלחתי לחשוב עליו , אולי יש לכם עוד רעיון למשהו שימושי שיראה מספיק מכובד למתנה מרשימה יחסית ?

• הוסף לסימניות
סט הבדלה

• הוסף לסימניות
קופצתת
צריכה משלוח מנות לרב שלנו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונה של מתנאל

• הוסף לסימניות
כרטיס גיפט כארד
מוגש עם שוקולד
לא מרשים (סליחה)
מה עם מלחיה יוקרתית,
נראה לי נלך על זה , (שלהם מזכוכית ), כמה אמור לעלות משהו מכובד (בסגנון מאזניים... נו , אתם יודעים למה אני מתכוון ...) משילובים ? ואיפה יש מבחר לא יקר בירושלים ?

• הוסף לסימניות
סט כוסות זכוכית עם קנקן לתה, ראיתי בפוד אפיל בגרושים... וזה מהמםםםםם!!!!!!

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שבית הרב/ המנהל / האח"מ מלאאא במתנות שהוא מקבל והן יוקרתיות ומתאימות לשולחן שבת....
(כותבת מנסיון של בת של...)
זכור לטוב סט יפה ממש שקיבלנו שנה אחת לליל הסדר- כלל מפה לבנה יפה, מגבות לבנות רקומות קטנות לשים ל12 סועדים+ מגבת גדולה עם רקמת ורחץ...

• הוסף לסימניות
אפשר גם לתת כסף מזומן...

• הוסף לסימניות
אולי כזה דבר לקידוש
1677786502329.png

• הוסף לסימניות
משחק מהאתר הזה
הייתי בחנות שלהם ונדלקתי

• הוסף לסימניות
לא מרשים (סליחה)

נראה לי נלך על זה , (שלהם מזכוכית ), כמה אמור לעלות משהו מכובד (בסגנון מאזניים... נו , אתם יודעים למה אני מתכוון ...) משילובים ? ואיפה יש מבחר לא יקר בירושלים ?

האחים חדד
כמובן במחיר הזה, זה לא כסף טהור

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו בשנה שעברה מחזיק לבשמים להבדלה שעשוי מקליעת עלי לולב כמו קוישיקל, משהו מדהים עם כתר משני הצדדים. כזה בטח אין להם.

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו בשנה שעברה מחזיק לבשמים להבדלה שעשוי מקליעת עלי לולב כמו קוישיקל, משהו מדהים עם כתר משני הצדדים. כזה בטח אין להם.
אפשר להעלות תמונה בבקשה?
אני גם מחפשת מתנה מקורית
איפה קונים דבר כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה