דרוש מידע מתנה לצוות עובדים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
מחפש רעיון למתנה לצוות (כ-200 חברה)
"משהו שאפשר לעשות עליו הטבעה אישית"
לא משהו יקר (סביבות 20-30 ש"ח ליחידה)

אמור להתאים לגברים ונשים

עשינו בעבר ברכון אישי - שקוף מפלאסטיק להדה"נ/הבדלה
וכן פתחן ליין ועוד כמה כלים בהטבעה

מחפש משהו דומה, אולי משהו שאפשר להזמין מעלי אקספרס
כמובן עם אפשרות להטבעה אישית

תודה לכולם!!

• הוסף לסימניות
אהה
ולשים בזה חומר?
נשמע מעניין!!
אשמח לעוד רעיון..

• הוסף לסימניות
כוס עם השם
ומחזיק מפתחות עם השם
או כל כיתוב
1690402403904.png

1690403079561.png

ניתן לכתוב כל מה שרוצים
יש לי עוד מה להציע
אפשרי בפרטי
הנחה לכמויות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
"משהו שאפשר לעשות עליו הטבעה אישית"
לא משהו יקר (סביבות 20-30 ש"ח ליחידה)

אמור להתאים לגברים ונשים
הכי מתאים זה משהו לבית, כמו סכין עם הטבעה, מצית חשמלית [להדה"נ] עם הטבעה, מגש לחלות, וכמובן נרות שבת [זה תכשיט לבית, לא דוקא לאשה].
(אבל אין לי מושג לגבי המחיר).

חשבתי גם על מחזיק מפתחות עם הטבעה. (ועכשיו אני רואה שבדיוק @אביגלוש הקדימה אותי. ובאמת הכוסות שם זה רעיון יפה מאוד!)
יש לזה פלוס כי זה כל הזמן הולך איתך. ולא רק נשאר בבית.
מצד שני, מה שנשאר בבית במקום גלוי, הוא דבר שהאורחים רואים וכו', ויש בזה מעלה גדולה.

וסתם הערה:
אם לא מוצאים משהו אחיד לגברים ונשים, אולי פשוט אפשר לחשוב על שני דברים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה