מתנה לצלמות

• הוסף לסימניות
אני שואלת בשביל חברה
איזו מתנה אפשר לקנות לצלמת מתחילה?
בסכום של 250 ש"ח
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תני לה תו קניה בפוטופריק...

• הוסף לסימניות
קיבלתי אלבום יפה או מסגרת מושקעת ויוקרתית לתמונה,
היתה תלמידה שלמדה אצלי צילום והקמתי איתה סטודיו ממש מאפס,תוך כדי הקניות סיפרתי לה שיש לי חלום לעשות רקע של ים עם מגדל של חול וכ'ו קיבלתי ממנה לפורים 2 כוכבי ים גדולים עם 5 צדפים ענקיות,מחברה טובה נוספת קיבלתי את ההגה מעץ.הפתיעו אותי החברות.לא חלמתי ששווה לספר חלומות:)

תחשבי מה מתאים לרקע שלה,תשמעי ממנה בעקיפין על מה היא חולמת....

כייף שיש חברים טובים.

• הוסף לסימניות
כרטיס זכרון מהיר עם נפח גדול.

(לברר לפני כן איזו מצלמה יש לה)

• הוסף לסימניות
יש תרמוס קטן לקפה בצורת עדשה
מגניב
אין לי מושג כמה עולה

• הוסף לסימניות
ספסל לצילומי חוץ

• הוסף לסימניות
תיק למצלמה,
פלאש Yongnew

• הוסף לסימניות
טבעת/שרשרת/צמיד/עגילים/עציץ לסלון/סל כביסה מחולק/סיר לחץ/קישור לפורום איש את רעהו/תמונה יפה לסלון/סט לאמבטיה.... לא חסר מה לתת לצלמת.

אגב
זו הכוס המדוברת

• הוסף לסימניות
קניתי את הכוס מתנה לעצמי באליאקספרס. 20 דולר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה