מתנה לקבלן

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1208982:
נשמח לשמוע גם את השם של הקבלן.

שאלתי בשביל חברה.. היא תשאל אותו אם הוא מעוניין בפרסום א"כ אעלה בשמחה את פרטיו..
בכל מקרה מחכה לעוד רעיונות..

• הוסף לסימניות
גם אני באמצע בניה, עם קבלן נדיר במסירותו, באכפתיות ובנכונות לכל דבר.
לא יודעת מה אשלח לו בדיוק, אבל כשאגיע לברכה, אתן לך אותה בשמחה.
בעיני, יותר מהכל , אלו המילים.

• הוסף לסימניות
וואו, תופעות טבע מוזרות!
בינתיים כל מי ששמעתי שבונה- רק מקלל את המהנדס, את האדריכל, את הקבלן ואת כל מי שזז שם.
באמת סייעתא דשמיא מיוחדת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1210234:
גם אני באמצע בניה, עם קבלן נדיר במסירותו, באכפתיות ובנכונות לכל דבר.
לא יודעת מה אשלח לו בדיוק, אבל כשאגיע לברכה, אתן לך אותה בשמחה.
בעיני, יותר מהכל , אלו המילים.

תודה אבל אני לא מחפשת ברכה אלא מה לצרף לברכה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1210263:
וואו, תופעות טבע מוזרות!
בינתיים כל מי ששמעתי שבונה- רק מקלל את המהנדס, את האדריכל, את הקבלן ואת כל מי שזז שם.
באמת סייעתא דשמיא מיוחדת!

זה בדיוק מה שאכתוב לו, שאם אני עומדת כאן לקראת סיום ויש בפי רק מילים טובות אודותיו, משמע שהוא לא רק מתעסק בחומר ובלבנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה