מתנה לקוסמטיקאית

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברה שלי קוסמטיקאית פותחת קליניקה עם לייזר, אפילציה וכו' וכו'
מחפשת רעיון למתנה מתאימה וראויה בשבילה..
אשמח לרעיונות מעניינים..
תודה :)

• הוסף לסימניות
אפשר דיסק עם מנגינות מרגיעות

• הוסף לסימניות
איפה ניתן לקנות דיסק של נעימות צפצופי ציפורים ?
או למשהוא יש כאן כזה דיסק והוא יכול להעלות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1459534:
יש היום בהרבה חנויות של מתנות, כלי בית וכד' סוגים שונים של מריחים איכותיים לחדרים, לארונות ואריגים. את יכולה להתמקד בריח לחדרים- יש מגוון גדול בריחות מעולים.

• הוסף לסימניות
אולי מגבות יפות, רקומות עם הלוגו שלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגיל 24;1459424:
איפה ניתן לקנות דיסק של נעימות צפצופי ציפורים ?
או למשהוא יש כאן כזה דיסק והוא יכול להעלות?

יכול להיות שלי יש, אני צריכה לבדוק, תזכירי לי באישי ביום ראשון, א"כ אשלח לך בכיף זה מנגינות קלאסיות למיניהם.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הרעיונות, אבל את כל אלו יש לה היא אבזרה והשקיעה מאוד, מה עוד יכול להיות משהו מקורי ככה שעדיין לא הופיע כאן?

• הוסף לסימניות
חשוב לי למחר...
ממש תודה!

• הוסף לסימניות
יש במשתלה משהו שתמיד אני מתהפנטת לידו -
סלעים שזורמים עליהם מים ללא הפסקה בגדלים שונים. (אפשר להפסיק את הזרימה אם רוצים)
זה גם מאד יפה אסתטית, והצליל שלהם מאד מרגיע.
ראיתי את זה גם בקליניקה של נטורופתית אחת, זה היה ממש יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה