דרוש מידע מתנה לשויגר

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את עזרתכם השויגר שלי מטפלת של התינוק שלי שזה כולל אשל מלא שולחת אתו ארוחות צהרים שומרת עליו בצהרים שבעלי יוכל לישון וכו--
עכשיו אנחנו עוברים דירה אשמח לקבל רעיונות למתנה (יש לה הכל את כל סוגי המכשירים החשמלים וכו)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
סינר יפה למטבח
אולי תכשיט לא מידי יקר אפשר שעון
סט לנטילת ידיים: ספל עם מגבות
קרש לחלות\מפית לחלות- לא יודעת אם מתאים

• הוסף לסימניות
אם כזאת שוויגער- איך עוברים דירה?
כפפות לניקוי כלי כסף. מצת כסף להדלקת נרות, מצת הפלא להדלקת נרות שבת
תכשיט, ארנק, קופסת תכשיטים, שעון יד.
תמונה לחדר שינה, מצעים.
מה שהיה משמח אותי-
יש מכשירים מפיצי ריח מאוד מיוחדים. אני ראיתי את זה בגאולה, כמו המכשירים הרגילים, נראה יותר יפה, יש לזה מילויים עם ריחות מדהימים, וזה עובד על שפריצים של אדים ולא של חומר. מפנק ממש.

• הוסף לסימניות
אם כזאת שוויגער- איך עוברים דירה?
באמת קשה לעבור ---
הלוואי שהיינו יכולים להשאר אם משהו ישלם את ההפרש-----

מצת הפלא להדלקת נרות שבת -היא קנתה לנו כבר מתנה כזאת
תכשיט, ארנק, קופסת תכשיטים, שעון יד.
תמונה לחדר שינה, מצעים. -פחות הקטע שלה
מה שהיה משמח אותי-
יש מכשירים מפיצי ריח מאוד מיוחדים. אני ראיתי את זה בגאולה, כמו המכשירים הרגילים, נראה יותר יפה, יש לזה מילויים עם ריחות מדהימים, וזה עובד על שפריצים של אדים ולא של חומר. מפנק ממש.
יש לה את זה

• הוסף לסימניות
אולי סט של כפפות וצעיף

• הוסף לסימניות
אולי נברשת או משהו בסגנון לשדרג לה את הבית.
(אם זה מתאים.)

• הוסף לסימניות
יש כאלו מובילים עם השמות של כל הנכדים

• הוסף לסימניות
מפה יפה לשבת.
(זה בכל אופן מה שקונים לחמותי כל פעם ותמיד היא נהנית..)

נינג'ה (וגם קצת פירות, שיוכלו ישר להתחיל להנות מזה..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה