מתנה לשכנים בעקבות השיפוץ

• הוסף לסימניות
תנו רעיונות למתנה שאפשר לקנות לשכנים אחרי שיפוץ והרחבה שעשינו בדירה.

• הוסף לסימניות
לתת משהו סימלי, כדאי שיהיה בהקשר לא עולה לי...

ולכתוב משהו כמו

תודה על רוחב הלב
מי יתן וירחיב הקב"ה לכם ללא גבול...

• הוסף לסימניות
תנו רעיונות למתנה שאפשר לקנות לשכנים אחרי שיפוץ והרחבה שעשינו בדירה.

אני מכירה שכנים ששיפצו והוסיפו דברים לחצר
אפשר משהו כזה אם חסר, או החלפת תיבות דואר וכו' וכו'
כל דבר כזה שחסר לבניין

• הוסף לסימניות
שידרוג לבנין הקיים:
מכירה בנין שהשכן ריצף חלק מהכניסה, מכירה עוד שתי בנינים ששכן שבנה חידש את תיבות הדואר.

• הוסף לסימניות
אני מכירה שכנים ששיפצו והוסיפו דברים לחצר
אפשר משהו כזה אם חסר, או החלפת תיבות דואר וכו' וכו'
כל דבר כזה שחסר לבניין
מזכירה לי שראיתי מישהו שהוסיף מרפסת מעל הכניסה לבניין,
כשבנו שם התחלחלתי כי זה היה נראה הולך להחשיך ולעשות תחושה של מסדרון כזה...
בסוף הבניה הוא שם בתחתית המרפסת, בגג שנוצר ללובי הבנין דקים יפים מעץ עם תאורות
יצא מהמם. מאד נהנתי מזה.
לדעתי היה עוד רווח משני שהעוברים כל כך מתמקדים בגג היפה שאינם פנויים להציץ מה קורה במרפסת, שתכלס נמצאת במיקום די אסטרטגי :rolleyes:

• הוסף לסימניות
שם לכל דייר בתא דואר ,
חרוט על עץ או מתכת.
עושה מראה נקי בעיינים שנכנסים לבניין , ותמיד כולם יזכרו שזה מתנה שלכם.

• הוסף לסימניות
מזכירה לי שראיתי מישהו שהוסיף מרפסת מעל הכניסה לבניין,
כשבנו שם התחלחלתי כי זה היה נראה הולך להחשיך ולעשות תחושה של מסדרון כזה...
בסוף הבניה הוא שם בתחתית המרפסת, בגג שנוצר ללובי הבנין דקים יפים מעץ עם תאורות
יצא מהמם. מאד נהנתי מזה.
לדעתי היה עוד רווח משני שהעוברים כל כך מתמקדים בגג היפה שאינם פנויים להציץ מה קורה במרפסת, שתכלס נמצאת במיקום די אסטרטגי :rolleyes:
אפשר תמונה להתרשמות?

• הוסף לסימניות
1. הוספנו שלטים לתיבות דואר.
2. ספר של גדי פולק ( יחסית חדש)
3. שוקולד\עוגיות.
שכנים מצפים לזה והאמת מגיע להם, אף פעם לא נדע מי סבל וכמה..

• הוסף לסימניות
אף פעם לא נדע מי סבל וכמה..
כמה נכון.
מאז שנכנסנו לדירה הנוכחית לא היה יום שלא היתה בניה ברדיוס הקרוב של 4 בניינים לכל כיוון, בדרך כלל יותר מאתר אחד...
זה אומר רחוב פקוק תדיר, מחסור במקומות חניה, משאיות מרעישות, קונגואים מטרטרים ודפיקות לאורך היממה, אי יכולת להניח תראש בחופשות לידה, ילדים מבועתים מהפיצוצים והרעשים הפתאומיים, אבנים שבורות בכל המדרכות, גושי בטון חול וזוהמה בחדר מדרגות, פסולת בניה שמפריעה למעבר, לפעמים פועלים קומה מול במרחק נגיעה, מסתכלים עליי מהחלון ברררר.. , עגלות למטה מתמלאות אבק יום יום, אמרתי הכל?
אז אני בהחלט מבינה שזה צורך, ובעצם גם את הדירה שלי בנו פעם ומישהו סבל..
אבל גם ממש ממש מתבקש הוקרת טובה קטנה לשכנים שסבלו את כל זה בדומיה בשביל שלכם יהיה נעים ומרווח.

משהו יפה שראיתי פעם- מישהו לפני שהתחיל לבנות תלה שלט מאיר עיניים וכתב שהם מתכננים לבנות ומי שיש לו טענות, בקשות ושאלות מוזמן להתקשר.

• הוסף לסימניות
אצלינו שכנים כשסיימו לבנות ולעשות כל מה שרוצים כולל להשכיר את כל היחידות לכל המי ומי.... הביאו מתנה -
שלחו את הילדה הקטנה עם זה, ובלי מכתב לתוספת. פשוט עשה חשק לזרוק להם את זה בפנים.
רעיון יפה ששמעתי ממשהו אכפתי מאד, שכשהוא בנה - הוא בא כל יום לבנין בסוף יום לטאטא את הבנין, תלה שלט שאם למישהו מפריע משהו - שיפנה אליו. ואחרי יום שהיה גדוש ברעש ובלכלוך - הביא בערב לשכנים מגש פיצה עם מכתב של תודה רבה על הסבלנות של כולם למרות הקושי.

• הוסף לסימניות
ראיתי כמה שעשו איזה שיפוצון קטן כניסה לבניין, סוג לסדר את התיבות דואר/להסתיר כמה צינורות שהציקו בעיין/לסדר את הגינה בכניסה לבניין, וכן הלאה משהו בסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
שכן ששיפץ החליף את כל המדרגות השבורות בחצר לפני הכניסה ובכל זאת לא החליף ריצף למרות שכבר הביא ריצוף כי אחד השכנים טען שזה לא הצבע הכי..פרקט .. שכן שני טען שזה לא חזק מספיק.. (למרות שכרגע נשאר בלאטות ישנות וסדוקות ומחוררות ) והוא ממשיך לאכול קש מכמה שכנים על הרעש שעשה פעם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה