- הוסף לסימניות
תנו רעיונות למתנה שאפשר לקנות לשכנים אחרי שיפוץ והרחבה שעשינו בדירה.
תנו רעיונות למתנה שאפשר לקנות לשכנים אחרי שיפוץ והרחבה שעשינו בדירה.
מזכירה לי שראיתי מישהו שהוסיף מרפסת מעל הכניסה לבניין,אני מכירה שכנים ששיפצו והוסיפו דברים לחצר
אפשר משהו כזה אם חסר, או החלפת תיבות דואר וכו' וכו'
כל דבר כזה שחסר לבניין
אפשר תמונה להתרשמות?מזכירה לי שראיתי מישהו שהוסיף מרפסת מעל הכניסה לבניין,
כשבנו שם התחלחלתי כי זה היה נראה הולך להחשיך ולעשות תחושה של מסדרון כזה...
בסוף הבניה הוא שם בתחתית המרפסת, בגג שנוצר ללובי הבנין דקים יפים מעץ עם תאורות
יצא מהמם. מאד נהנתי מזה.
לדעתי היה עוד רווח משני שהעוברים כל כך מתמקדים בגג היפה שאינם פנויים להציץ מה קורה במרפסת, שתכלס נמצאת במיקום די אסטרטגי![]()
כמה נכון.אף פעם לא נדע מי סבל וכמה..
זה אותו ניק פתח שני אשכולות.אשכול דומה פעיל עכשיו
ברור שזו חובה.משהו יפה שראיתי פעם- מישהו לפני שהתחיל לבנות תלה שלט מאיר עיניים וכתב שהם מתכננים לבנות ומי שיש לו טענות, בקשות ושאלות מוזמן להתקשר.
רעיונות אין לי. אבל כל הכבוד!!תנו רעיונות למתנה שאפשר לקנות לשכנים אחרי שיפוץ והרחבה שעשינו בדירה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים