אני עשיתי את זה היום עם פטיש שניצל,לא ניסיתי את השיטה הזו, לי יש שיטה אחת
חותכים את הרימון לאורך לשלושה חלקים
לוקחים קערה גדולה
מחזיקים את הרימון מעל לקערה באצבעות מפוסקות מעט כשהגרעינים כלפי מטה - לתוך כף היד
ביד השניה לוקחים כף מרק ממתכת ומכים בחוזקה בצד הבולט של הכף על קליפת הרימון בחבטות מהירות ומשוחררות
כל הגרעינים נופלים לקערה בקלות ובמהירות
לא ניסיתי את השיטה הזו, לי יש שיטה אחת
חותכים את הרימון לאורך לשלושה חלקים
לוקחים קערה גדולה
מחזיקים את הרימון מעל לקערה באצבעות מפוסקות מעט כשהגרעינים כלפי מטה - לתוך כף היד
ביד השניה לוקחים כף מרק ממתכת ומכים בחוזקה בצד הבולט של הכף על קליפת הרימון בחבטות מהירות ומשוחררות
כל הגרעינים נופלים לקערה בקלות ובמהירות
אני עשיתי עם מזלג מתכתאני עשיתי את זה היום עם פטיש שניצל,
עובד מצוין, ובקלות
חותכים את הרימון ל2 חצאים
מחזיקים חצי רימון כשהקליפה כלפי חוץ,
והאצבעות תופסות את הקליפה.
פנים הרימון נמצא מעל קערה
דופקים עם פטיש שניצל על הקליפה
וכל הגרגירים נפרדים מהקליפה
ונופלים בקלות לקערה.
בהצלחה!
וואו, מדהים!יאללה... בבקשה!
אמיתי?ועכשיו ברצינות.
מומלץ להשרות את הגרעינים במים וסבון ולשטוף
בשליש מהמקרים תמצאו תולעת....
שנה שעברה שטפנו עם סבון ומים ראינו בכיור תולעת הולכת..אמיתי?
מה ההלכה אומרת על זה?
אם כבר נכנסים לנושא של תולעים, בשביל זה יש את המדריך של הרב ויא לסימנא טובא,ועכשיו ברצינות.
מומלץ להשרות את הגרעינים במים וסבון ולשטוף
בשליש מהמקרים תמצאו תולעת....
מי מכם ניסה? והתוצאות...?
אני חושב שחלק מההנאה זה לראות איך שהרימון מחולק בסדר מופתי בתוך 6 קפסולות נפרדות. לא?מצוין תודה רבה!!!!!!!!!!
אני ניסיתי ולקח חצי מזמן של כל שנה(אם לא פחות)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים