מתנה- מעל 150,000 תמונות!!!

• הוסף לסימניות
היי כולם, יש לי מאגר ע-צ-ו-ם של תמונות(מעל 150,000!!! ) באיכות טובה. אני יכול להביא לכם להורדה אבל זה השקעה גדולה להעלות הכל(...127GB) ולכן אם תהיה התעניינות אני ישמח להעלות.תהנו...

• הוסף לסימניות
תודה על הנדיבות!
אשמח לקבל קישור לדרופבוקס.

• הוסף לסימניות
חברה תיזהרו מקווה מאוד שזה לא עוד
איזה אחד שרוצה רשימות תפוצה
אל תשלחו מיילים בא נגיד לו שיעלה ונראה מה הוא מעלה!

בכו"א תודה לך וברוך הבא לפורום

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על הדאגה אבל אני ממש לא צריך רשימות תפוצה... להסרת דאגה הסרתי את האימייל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PHSelf;2272047:
כל הכבוד על הדאגה אבל אני ממש לא צריך רשימות תפוצה... להסרת דאגה הסרתי את האימייל..

אל תכעס לאחרונה יש הרבה כאלו עם ניקים חדשים שזו ההודעה הראשונה שלהם וזה המטרה שלהם!!

ברוך בואך לפורום

:):):):):)

עברנו ל"כבדהו"

• הוסף לסימניות
כנראה שאני אחרי שבת יעלה לשרת שלי את זה ויתן לכם כתובת טורנט- ההורדה תהיה גם הרבה יותר מהירה..

• הוסף לסימניות
תודה רבה , נשמח לקבל....

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל גם, תודה.

• הוסף לסימניות
עיצוב גרפי, עריכת סרטים, צילום וידאו, צילום, עיצוב ובניית אתרים, אנימציה, תיכנות, טכנאי מחשבים, עריכת מצגות, תלת מימד - הדמיות

כמה שנים לקח לכם ללמוד את כל זה?:):):)

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל.
טורנט? מה זה?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שבשביל "טורנט" צריך אינטרנט פרוץ... ה' ירחם.

• הוסף לסימניות
מי שלא מבין שלא יכתוב...
אין שום קשר בין טורנט לאינטרנט פרוץ.
טורנט זו תוכנה שיתופית שכל אדם הוא בעצם סוג של שרת מעלה ומוריד וכך קל יותר להוריד
חומר בצורה מהירה.
גם באינטרנט חסום כמו רימון אפשר להשתמש בטורנט . הענין הוא שצריך להתקין את הטורנט ורק אז ניתן להוריד.

שיהיה לכולנו התחלת שגרה מקסימה ומהנה........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולידית;2272381:
מי שלא מבין שלא יכתוב...
אין שום קשר בין טורנט לאינטרנט פרוץ.
טורנט זו תוכנה שיתופית שכל אדם הוא בעצם סוג של שרת מעלה ומוריד וכך קל יותר להוריד
חומר בצורה מהירה.
גם באינטרנט חסום כמו רימון אפשר להשתמש בטורנט . הענין הוא שצריך להתקין את הטורנט ורק אז ניתן להוריד.

שיהיה לכולנו התחלת שגרה מקסימה ומהנה........

צודקת לגמרי, יש תוכנות כמו יוטורנט וביט-טורנט וכדו' שאיתם מורידים קבצי טורנט.
ההורדה היא גם הרבה יותר מהירה הודות לשיתופיות בין הרבה אנשים- לא מורידים רק דרך השרת אלא גם דרך כל אלו שהורידו.
התוכנה גם מחלקת את הקובץ לאלפי "חתיכות", דבר שגם הוא מעלה את מהירות ההורדה:)

• הוסף לסימניות
גמני:) תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
העברה לקהילת מעצבים גרפיים

היי לכולם, יצרתי שני אשכולות פה ובקהילת מעצבים גרפיים- וזה די מיותר...
אז אני מכריז על סגירת האשכול הזה.
אפשר לעבור לזה שבמעצבים גרפיים.:eek:

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 319423

אם לזה כוונת המשורר אז ...
לבעלי טורנט, הורדה כאן

לחיצה פשוט וזה יפתח לכם בטורנט :)
מחולק לראר ע"פ קטגוריות, אנשים חיות וכו
אשמח שתרשמו בתגובות שרת כשר שיחזיק יותר משלושה ימים ואעלה אליו את התוכן :)

קבצים מצורפים

• 514q0zqb8gl._sl1500_.jpg
    KB 54.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;2273877:
צפה בקובץ המצורף 319423

אם לזה כוונת המשורר אז ...
לבעלי טורנט, הורדה כאן

לחיצה פשוט וזה יפתח לכם בטורנט :)
מחולק לראר ע"פ קטגוריות, אנשים חיות וכו
אשמח שתרשמו בתגובות שרת כשר שיחזיק יותר משלושה ימים ואעלה אליו את התוכן :)

ראשית תודה רבה
אני לא מצליח להוריד יש אפשרות לקישור הורדה את הקובץ טורנט?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה