דרוש מידע מתנה קטנה וצנועה לגננות לפני ר"ה-למי יש רעיון?

להשקיע כמעט 30 ש"ח למי שמטפל בילדים שלי באמונה ובאהבה, זה סימלי בעבורי.
לא מזלזלת בשום שקל, גם לנו ב"ה יש הוצאות של חגים, תודה לה'!
אבל עדיין זה בגדר השקעה סבירה במי שמשקיע כ"כ.
מ קורה כשיש כ10 אנשי צוות לילד אחד!!?

מ קורה כשיש כ10 אנשי צוות לילד אחד!!?
לא ביקשתי ליצור נורמה, ביקשתי להציג צד והסתכלות נוספת, איש כפי יכולתו יעשה.
זה פורום, יש מגוון דעות וכל אחד מאמץ את מה שמתאים לו.
לי אישית אכן לא מדובר על הוצאה גדולה.
אני רק מוסיפה שהיו שנים שלא טרחתי, משהו בגישה שלי השתנה וזה מה שהצגתי כאן.
יש כאן מגוון רעיונות זולים עוד יותר, הרעיון המרכזי-גם אם נראה לכם שהמטפלת מקטרת וזורקת לפח-תיתנו!
העיקר שנה טובה מתוקה שמחה ומלאה בבשורות טובות!

למי שחיפשה נר הבדלה אתרוג- יש באושר עד, 30 שקל
בנוסף- באושר עד יש הרבה מתנות נחמדות שמתאימות למטרה זו
אני לדוג קניתי שם תבניות(ברזל) בצורת לב- 10 שקל ליחידה
בהצלחה!!
הייתי באושר עד ולא היה.
איזה אושר עד יש?

צפה בקובץ המצורף 1212629כשתקבלי ממני א.בוקר, אני מפטיחה לך שלא תתנגדי, מצרפת תמונה של ארוחה לגננות:
בייגל קנוי, סלט יוני, יוגורט קנוי, בקבוק מיץ סחוט, מיקס זיתים, גבינת שמנת קנויה, רוטב שום קנוי, ובלינצ'עס.
דפה היקרה!
אני לא בטוחה שזו את
אבל מאד יכול להיות...
אני עובדת אולי באשכול הגנים של הבן שלך...
ובמשך שנתיים שלחת לגננות ארוחה בסגנון הזה
יכול להיות?
כל הגננות באו לראות מה ה'אמא המפנקת' שלחה
היו בטוחים שזה מאיזו מסעדת יוקרה
ולכולן יצא העיניים
אז גם אם את לא האמא המדוברת
שתדעי שאצלינו אמא שמביאה כזאת ארוחה
כן אוכלים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה