מתנה רצינית להורים

• הוסף לסימניות
כאילו אבא לא משתמש במגבות, לא הולך בבגדים מגוהצים, לא נהנה מהווילונות ולא אוכל מהסכו"ם החדש :)
המגבות זה המתנה היחידה שהרגשנו שנתנו לו, כי לא הוא משתמש בקרש גיהוץ, ועל כל אביזר לבית לא הרגשנו שנתנו לו מתנה, ת'אמת פעם אחת נתנו לו גביע/צלוחית לגביע,

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו מתנה שאומנם מתאימה לפסח אבל אבא שלי מאוד נהנה ממנה
משקל לשקילת כזית מצה בפסח
זה משקל ששוקל עד 100 גרם עשוי מכסף
כל ליל הסדר זה חגיגה שלמה

• הוסף לסימניות
אנימלפני חודש גכ יצאתי מההורים אחרי לידה.
קניתי מצעים של אמיטקס. יקרים איכותיים וטובים

• הוסף לסימניות
לפעמים כיף להורים לקבל את הכסף מזומן.
או לשאול אותם מה הם היו רוצים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
טלפון אלחוטי חדש (אם יש להם נייח)
מפה יפה ואיכותית לשולחן שבת - מפית לחלות
מגהץ איכותי

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו ויטרינה לנרות.
אפשר גם מפה יפה לשלחן שבת כם מפיות בד סט של המפה, אם יש מקפסת אז סט של 2 כסאות ושלחן זכוכית קטן (200 ש"ח בהום סנטר), סיר טוב או סט סירים.

• הוסף לסימניות
מכשיר סודה סטרים עול באיזור ה- 300

• הוסף לסימניות
שואב אבק ידני.
מכשיר קטן וקומפקטי שעוזר מאוד בתפעול שוטף של הבית.
יש בטווח מחירים של בין 400 לאלף ומשו.
מכירה כמה שקיבלו כמתנה ולא הפסיקו להודות וליהנות.
קונים בחנות טובה למוצרי חשמל

• הוסף לסימניות
כאילו אבא לא משתמש במגבות, לא הולך בבגדים מגוהצים, לא נהנה מהווילונות ולא אוכל מהסכו"ם החדש :)
אבל הוא לא אוהב מתנות כאלה
כמו שאשתו...

• הוסף לסימניות
בושם לאמא (אולי גם אבא שם...)
אחותי הזמינה לאמא שלי תור למסאז ועיסוי גוף מפנק על כל הפינוקים... (תלוי אם זה הסגנון...)

• הוסף לסימניות
מערכת סטריאו
נדנדה לחצר/ מרפסת
מסגרת דיגטאלית עם תמונות של נכדים- מושלם!

• הוסף לסימניות
אני קבלתי מהבת שלי 3 תבניות אמריקאיות לחלות (אלו בצורת אליפסה). אני אופה בהן כל שבוע חלות מעולות!
בפעם הקודמת היא הביאה לי עציץ יפה לשולחן, במקום הקודם שנשבר. שימושי מאד עד היום!

• תודה
Reactions: ov
  • הוסף לסימניות
סיר לחץ גדול

קניתי סיר גדול שמתאים למשפחה שמתרחבת ב"ה.

בגדול אחרי ששהים חודשיים בבית יודעים מה חסר שם.

• הוסף לסימניות
אפשר שעון רכבת, כזו שתולים בפרוזדור ואפשר לראות משני הצדדים.
או מנפה קמח (לאלה שעדיין לא עברו לקמח מנופה).
סט זמירות לשולחן שבת כולל מתקן מהודר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה