דרוש מידע מתנה שימושית לחברה שמתחתנת השבוע

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לרעיונות, או מתנות שקניתן או קיבלתן ונהנתן מהן!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות נוספים, כל מה שעולה בדעתכן.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
זה לא הכי שימושי אבל אני מאוד נהניתי מזה
חברה ביקשה ממני שאני אשלח לי תמונה יפה מהאירוסין והדפיסה על פאזל גדול
מאוד נהנינו יצא ממש יפה
אפשר על קאפה או כל דבר אחר
מבחינת שימושי דברים שבד"כ אין:
מגש לחלות
מפית לחלות
סכין יפה

• הוסף לסימניות
מיליון תודות על כל הרעיונות המקסימים!

אשמח כמובן לעוד.

תודה!

• הוסף לסימניות
פלטה לשבת + שעון שבת

• הוסף לסימניות
קיבלתי מגהץ טוב - אחת המתנות השימושיות ביותר.

• הוסף לסימניות
מכשיר וופל בלגי או טוסטר
אני קיבלתי שעון יפה למטבח
או תמונה יפה לקיר

• הוסף לסימניות
משקל למטבח - בדרך כלל לא קונים לבד, כמה שנתתי נהנו מאוד וזוכרים
אני לפעמים נותנת משחק רמי - גם אוהבים, תלוי לפי הקשר

• הוסף לסימניות
יכולה להכין מארז של שלט לדלת שטיח לכניסה ברכת הבית או מתקן לשמירת מפתחות
לעצב ביחד מתנה שימושית וחמודה

מפה שמתאימה ליום חול

• הוסף לסימניות
מזוודה זאת אחת המתנות היפות -גודל בינוני -הוא המומלץ לזוג
ומחיר נע בין 200 פלוס
יש דברים ממש יפים וזה מתנה הכי שימושית שיש!!!

• הוסף לסימניות
חברה טובה שלי שאלה אותי מה חסר לי (אחרי האירוסין) ואז הביאה לי- זה המתנה הכי שימושית שיש. אלא אם את מוגבלת מבחינה כספית או מתפדחת לשאול ואז עדיף לנחש מה חסר לה או מה שימושי בשבילה.

ולי ידוע שבאירוסין נהוג להביא מתנה ובחתונה כסף. 200 שקל זה סכום יפה ואם את שואלת אותי אז זוג צעיר יעדיף כסף מאשר מתנה כי מהאירוסין הם צברו מספיק מתנות... אבל שוב אין לי מושג מה התקציב שלך ויכול להיות ש 200 שקל זה הרבה בשבילך או שאצלכם נהוג שחברות מביאות מתנה...

• הוסף לסימניות
מעמד למפתחות לבית בעיצוב יפה ואפילו אם איזה כיתוב אישי.
זה דבר שלא כל אחד קונה, אבל אם מקבלים זה גם קישוט לבית וגם שימושי.

• הוסף לסימניות
נינג'ה-אחת המתנות!!
*יש לחנות הזאת סניף בקניון מלחה-ירושלים (יש עוד סניפים...תכתבי איזור)
*המחיר הוא 185 ש"ח (משלוח עולה 26 ש"ח)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה