דרוש מידע מתנה של סורום

• הוסף לסימניות
אני גם יודעת שסרום צריך להיות מותאם לסוג העור.
יש לי שאלה זה תכשיר שכל אחד היה נהנה?
לא חושבת שאפשר להגיד שבאופן גורף כל אחד היה נהנה...
יש כאלה שאוהבות קרמים ושמנים ולהתמרח
ויש כאלה שממש לא בקטע.
תנסה לחשוב לאיזה סוג אשתך משתייכת...

ותביא פתק החלפה,
ואל תעלב אם היא גם תלך להחליף למוצר אחר.

• הוסף לסימניות
יש את הדברים של אלונה שכטר
ממליצה ממש
בוטיקיים וטובים בול למתנה

• הוסף לסימניות
איזה קטע? אני דווקא בעד
אם קונים, אז קנו משהו טוב ובריא
שיועיל באמת, ויבריא ויחדש את העור והתאים ולא סתם משהו כימי, (ויקר בלי תועלת)רק כי החברה ממומנת ב....
האמת פוט נכוותי פעם אחת מחברה שכזו
ניהיה לי אדמומיות חזקה בעור וגירוד נורא לא נעים
מאז קונה רק כאלה שמומלצים

• הוסף לסימניות
בושם זו מתנה שמאוד תלויה בטעם אישי, לא בטוחה שכדאי לקנות אם אין אפשרות להחליף
בגדול זה נכון
בקטן זה בושם שכולם שמחים לקבל..
וגם אם לא יש ב''ה בבית עוד שהיו שמחות לקבל אותו
IMG_20220708_162741.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה אינדיבידואלי לחלוטין.
אבל אתם הכי יודעים מה מתאים לה....
אולי זיכוי בחנות כזאת, שתלך להתאמה אישית ומדוייקת?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה