מידע שימושי מתנות לגננות לפורים

• הוסף לסימניות
ראיתי במקס סטוק דברים מאוד מאוד יפים, עד 15 שח
אז אולי תבדקי שם, לפעמים יותר קל ויותר נחמד, מאשר לחכות למשלוחים מאלי אקספרס ...

• הוסף לסימניות
אני לא גננת
אבל כשאתם קונים תחשבו על עצמכם - אם הייתם מקבלים כזה דבר האם זה שימושי מה הייתם עושים עם זה?
ולא העיקר הרושם!
אני רואה אנשים קונים העיקר לרושם וחבל על הכסף
במקום זה תהיו יצירתיים
לדוגמא תקנו סיר ותמלואו אותו ולא איזה קערה בצבע מוזר שלא בטוח יהיה לה מה לעשות איתה וכד'..

• הוסף לסימניות
שנה שעברה ראיתי רעיון איפשהו
משלוח מנות מטרנה מצורפות תמונות
המתנה הייתה בסט שי

קבצים מצורפים

• משלוח אריאלי.jpg
    משלוח אריאלי.jpg
    KB 538.7 · צפיות: 513
  • IMG_0945.JPG
    4.7 MB · צפיות: 256
  • הוסף לסימניות
אני לא גננת
אבל כשאתם קונים תחשבו על עצמכם - אם הייתם מקבלים כזה דבר האם זה שימושי מה הייתם עושים עם זה?
ולא העיקר הרושם!
אני רואה אנשים קונים העיקר לרושם וחבל על הכסף
במקום זה תהיו יצירתיים
לדוגמא תקנו סיר ותמלואו אותו ולא איזה קערה בצבע מוזר שלא בטוח יהיה לה מה לעשות איתה וכד'..
כתבתי מה שכתבתי אחרי שהייתי במקס סטוק וקניתי לעצמי כמה כלים שימושיים ויפים שיכולים גם לשמש כמתנה במשלוח מנות. שווה ללכת לראות.

• הוסף לסימניות
מילה של גננת(שנים רבות ) בואו אלי הביתה מהמתנות של ההורים אני יכולה לפתוח חנות כלים.... כמובן שהרוב לא בשימוש. כנ"ל חנות סבונים עם כל הקרמים ששלחו לי במשך השנים.

אבל משהו אחד אני חיבת להגיד לכן שעל הברכות אני לא מוותרת!!!(כמובן על ברכות שנכתבו מהלב ולא מועתקות ממאגר ברכות... ) מי שצריכהיש לי גם חנות של ברכותאבל הם ממש לא למסירה.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל קישורים ורעיונות לדברים חמודים שאפשר להזמין לגננות לפורים
אני מאמינה במשלוח מנות שיישאר ממנו משהו בעל ערך אחרי פורים ולכן עבור משלוח למורים של שני הגדולים שלי אני הולכת לנעמן עודפים . בוחרת מגש לבן מלבני וקלאסי וקטן שלא עולה הרבה מבקשת שידביקו בתחתיתו את פתק ההחלפה ומניחה מעל 3-4 מוצרים באיכות טובה כמו ריבה. שוקולד טוב ובקבוק ליקר קטן (הוא דווקא לא עולה הרבה ותודה לאושר עד) ומפזרת סוכריות זכוכית קטנטנות וצבעוניות יוצא מאד יפה ומכובד.

• הוסף לסימניות
קניתי בסטוק שנה שעברה מסגרת לתמונה (יש תמיד מבחר) במקרה זה היה בצורת אננס זהב
בפנים כתבתי ברכה.
הוספתי מיני מתיקה והרי לכם משהו שימושי וסמלי.
לא חייב תמיד כלי תחפשו במוצרים אחרים ויכל לעלות לכם רעיון שמתקשר...

• הוסף לסימניות
ביגר-
מה היה בתוך המשלוח של המטרנה???

• הוסף לסימניות
המתנה הייתה בסט שי ובתוך הקופסא של המשלוח היו שוקולדים משובחים

• הוסף לסימניות
מילה של גננת(שנים רבות ) בואו אלי הביתה מהמתנות של ההורים אני יכולה לפתוח חנות כלים.... כמובן שהרוב לא בשימוש. כנ"ל חנות סבונים עם כל הקרמים ששלחו לי במשך השנים.

אבל משהו אחד אני חיבת להגיד לכן שעל הברכות אני לא מוותרת!!!(כמובן על ברכות שנכתבו מהלב ולא מועתקות ממאגר ברכות... ) מי שצריכהיש לי גם חנות של ברכותאבל הם ממש לא למסירה.
אז מה את כן ממליצה לקנות?

• הוסף לסימניות
קניתי בסטוק שנה שעברה מסגרת לתמונה (יש תמיד מבחר) במקרה זה היה בצורת אננס זהב
בפנים כתבתי ברכה.
הוספתי מיני מתיקה והרי לכם משהו שימושי וסמלי.
לא חייב תמיד כלי תחפשו במוצרים אחרים ויכל לעלות לכם רעיון שמתקשר...

מתי הפעם האחרונה פיתח תמונה למסגרת?

אני אישית הרבה פעמים קונה משחק (עם פתק החלפה)
תלוי כמה אני מעריכה את הגננת/מורה
יש משחקים ב 20 ויש גם ב 50+

• הוסף לסימניות
אני מכל המתנות שנתתי לגננות\מטפלות. (סבונים,קרמים, כלי הגשה,כלים וכו') ראיתי שהן הכי היו מבסוטות והודו בהתלהבות כשהבאתי משחק לילדים.

• הוסף לסימניות
ספרים עם זכותב החלפה זה תמיד שמושי . כי זהוא דבר שמתבלה מאוד ומתחדש מאוד בשוק. ובחנות ספרים אפשר תמיד למצוא למה להחליף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה