דרוש מידע מתנות ללא בחילות- מבית אימהות זו שליחות

• הוסף לסימניות
מישהי שמעה על זה? התנסתה בקורס הזה? הוא באמת עוזר?
אשמח לדעת!!

• הוסף לסימניות
היא כתבה שזה קורס חדש, לא חושבת שמישהי הספיקה להתנסות בו אם הוא פורסם לראשונה היום...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתחרטת שכתבתי מע"ג פורום גדול כ"כ חוו"ד לשלילה
בהצלחה והריונות קלים לכולנו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני בד"כ ממש אוהבת מה ששרה כותבת, ואני מאד אוחזת מהעצות שלה, פרקטיות לחיים ובסה"כ הגיוניות
הפעם קראתי וקצת ???? (התעצבנתי, גיכחתי, ועוד כמה פחות מחמיאים)
חבלים/ אם הדרך- יש להם אתר שלם, חומרים מוכחים מדעית, והמון המון המון ידע, ובאה אישה מוציאה סדרה וטוענת שיש לה אולי איך לעזור.... לא יודעת, קצת הרגיש לי באוויר
לא באתי בדברים אלו לכתוב נגד אי מי, אלא על הרגשה רעה שהפרסומת גרמה לי אישית.
מי אמר שהחומרים שלה לא תואמים לחומרים של חבלים?
אולי הם ניזונים מאותם מקורות?
יש עוד תחומים שבהם גוף אחד נותן ידע בחינם ואחר גובה עליו כסף.

• הוסף לסימניות
מי אמר שהחומרים שלה לא תואמים לחומרים של חבלים?
אולי הם ניזונים מאותם מקורות?
יש עוד תחומים שבהם גוף אחד נותן ידע בחינם ואחר גובה עליו כסף.

קראתי עכשיו את הפרסום, ונאמר בו מפורשות שהקורס עוזר רק להפחית רמה אחת בבחילות.
כלומר מי שיש לה היפראמזיס, תוכל מקסימום להגיע ל'בחילות קשות והקאות'...

שזה מצד אחד מתסכל, אבל מצד שני לפחות אין הבטחות שווא (זה מה שעניין אותי לבדוק.)

לרדת ל'אפס בחילות' - זה רק מי שהיה לה מלכתחילה 'בחילות קלות' בלבד.

• הוסף לסימניות
כמו כן התנגדות אחת - לאמירה
"בכל שלב את יכולה לעזור לתינוק שלך להיות יותר בריא, יפה, חכם וחזק".

אני הכי בעולם בעד תזונה נכונה ומותאמת, מאמינה שהיא יכולה (יחד עם אמצעים נוספים) להקל מאוד על בחילות בכל דרגה.
אבל אין קשר בין הקאות או היפראמזיס, ליופים, חוכמתם וחוזקם של הילדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה