דרוש מידע מתנפחים וימבמבם להשכרה (בזול) בביתר -מכירים?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתנפחים, לא רק קטנים ביתיים להשכרה בביתר
ראיתי בגוגל שיש מקום בשם אירוע בביתר -בבנין דוד
חוץ ממנו, מכירים עוד מקום בביתר להשכרת מתנפחים (+ימבמבם) קצת יותר מהקטנים?
אולי גם במחירים קצת פחות?
אשמח לכל מידע
תודה

• הוסף לסימניות
י
0583250401
0548403673
ש לך אולי מייל שלהם /מידע על אזור מגורים /מחירים משהו?
(סתם כי אני שונאת טלפונים... מה שאפשר מעדיפה בכתב...)

• הוסף לסימניות
אני מכירה בבית שמש, אם רלוונטי לך
לא יודעת מחירים אבל זה לא חברה אלא בן אדם פרטי

• הוסף לסימניות
אני מכירה בבית שמש, אם רלוונטי לך
לא יודעת מחירים אבל זה לא חברה אלא בן אדם פרטי
לא מאמינה שיצא יותר זול
אני מדברת על השכרת 2 מתנפחים וימבמם
פה בביתר יצא לי 700 שח לפני הובלה. בגלל שאני רוצה את זה לרחוב לידם נותנים הובלה במחיר מוזל
אז בבית שמש בטח יצא יקר יותר רק בגלל ההובלה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו פעם השכרנו גם מ0504155663
לדעתי 3 אלו שכתבתי הכי קרובים אליך

• הוסף לסימניות
אנחנו פעם השכרנו גם מ0504155663
לדעתי 3 אלו שכתבתי הכי קרובים אליך
התקשרתי ואמרו שהם כבר לא חזקים - אולי ילדים קטנים עד שתי ילדים בכל פעם

• הוסף לסימניות
התקשרתי ואמרו שהם כבר לא חזקים - אולי ילדים קטנים עד שתי ילדים בכל פעם
מתברר שכל המפרסמים-אלו מתנפחים פשוטים
רק אירוע ברמה ועוד אחת בשם חגית (שניהם פרסמו בשבוע טוב) משכירים מתנפחים איכותיים לגדולים

• הוסף לסימניות
מתברר שכל המפרסמים-אלו מתנפחים פשוטים
רק אירוע ברמה ועוד אחת בשם חגית (שניהם פרסמו בשבוע טוב) משכירים מתנפחים איכותיים לגדולים
והמחירים פחות או יותר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בשנה שעברה הזמנתי מתנפח ביתי קטן לשעתיים ב20 שח. דרך קוביה קטנה בעיתון (ביתר) אני חושבת שקראו לזה המתנפח השמח. רוצה להזמין שוב ולא מוצאת את המספר. אולי מישהו מכיר ויש לו את המספר?

• הוסף לסימניות
0528070100
הוא מביתר ובוודאות יש לו את הגדולים יותר
שנה שעברה ביררתי אצלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה