עזרה מתנפחים להשכרה בבני ברק

• הוסף לסימניות
מישהו יודע?
אני צריכה מזרון קטן לא את המטורפים שעולים 200+ להשכרה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
קינדרלנד-0527644272- מכירה אותם אמינים מאד
צפתמן-0504157453- מכירה, מוצלח
0548431116- מפרסום ברחוב, לא מכירה

• הוסף לסימניות
ני מאמינה שהיא מתכוונת למשהו ביתי, משפחתי.
שלא עולה מידי הרבה. אלא משהו כמו 100 שח לחצי יום וכד'...

אם אכן המדובר על המתנפחים הפשוטים המיועדים לשימוש ביתי,
יש לשים לב שחובה להשתמש בהם אך ורק בהתאם להוראות- לשימוש ביתי בלבד!

יש אנשים שחושבים שייצאו בזול: ישכרו מתנפח זול וקטן- הוא ממש בסדר וממש ממש מספיק להם....
ובפועל לא בדיוק מעלים עליו בין2--5 ילדים בהתאם להוראת כל מתנפח,
אלא מעמיסים גם את השכנים ובני הדודים, יש כאלו ש'מחמירים' ואח"כ אפילו מציעים שירותי קפיצות בתשלום סמלי (כדי לכסות את עלות שכירת המתנפח כמובן) לכל השכונה...

אז כדאי לשים לב: המתנפחים האלו לא בחינם עלות הקניה שלהם יכולה להיות עשירית ממתנפח מקצועי (שגם עליו אגב יש הגבלות בהעמסת המשקל... רק כמובן במונחים שונים לגמרי)
המתנפחים הללו רגישים מאד, מאד ומיועדים למשקל מינימלי (בד"כ משהו בין 90 ל180 קילו בסה"כ)
ואם הצלחתם ולמרות שלא שמרתם על ההוראות, לא זכיתם ליראות את המתנפח נקרע אצלכם, אין זה אומר כמובן ששוכר המתנפח הבא אחריכם לא יסיים את המלאכה שלכם. כל העמסת יתר של משקל- מקרבת את הקץ בקצת או בהמון.

יודעת על השכרות מתנפחים שממש לא כיסו את עלות רכישת המתנפחים כי הם הלכו לעולמם מהר מאד עקב אי שימוש נכון.

מעוררת,
כי אני בטוחה שאם אנשים ידעו שבשביל קצת ה'כיף' שלהם גורמים לגזל גמור ביצירת בלאי למוצר בשווי אלפי שקלים- יחשבו פעמיים ויהיו צמודים להוראות השימוש.

• הוסף לסימניות
דוקא אני השכרתי מתנפח 3.5 מטר על 3 ב150 ש"ח לחצי יום ובעלת הטרמפולינה (שיש לה נסיון עשיר) אמרה לי שאפשר להכניס הרבה ילדים (7-8)
המחיר לא היה יקר והתוצאה היתה מושלמת

• הוסף לסימניות
וקא אני השכרתי מתנפח 3.5 מטר על 3 ב150 ש"ח לחצי יום ובעלת הטרמפולינה (שיש לה נסיון עשיר) אמרה לי שאפשר להכניס הרבה ילדים (7-8)
המחיר לא היה יקר והתוצאה היתה מושלמת

קודם כל, שכרת כנראה מתנפח ביתי יחסית גדול של עד 180 ק"ג. (יש כאלו עד 90 ק"ג)
ושנית: הכוונה מן הסתם בילדים קטנים בני 4-5 ששוקלים בממוצע 20 ק"ג לילד.

ככל שגיל הילדים עולה- יוכלו פחות לעלות על המתקן.

כלומר, אם לקחת לשם דוגמה, מתנפח שניתן להעמיס עליו עד 130 קילו:
ילדים בגילאי 11- לא יוכלו לעלות יותר 3 בכל פעם
ילדים בגילאי 8- לא יוכלו לעלות יותר מ5 בכל פעם
וילדים בגילאי 4- לא יוכלו לעלות יותר מ7 בכל פעם

כל עומס מעבר לזה- זהו עוול למשכיר שהיה מעדיף שלא להשכיר בכלל, מאשר ליצור בלאי משמעותי למוצר.

וכנראה שאת באמת היית הוגנת ויישמת את הכללים, אבל לצערי בהרבה מקרים מעמיסים בהחלט הרבה יותר מהמותר והתוצאה עגומה ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה