נכתב ע"י wald;1769811:לא חושבת שזה קשור לתימנה, זה קשור לדרייב היכולת שלו מוגבלת
פשוט צריך לנסות להוריד את כל השאר
אתמול ישבתי והורדתי בקבוצות של חמישים חמישים סה"כ הגעתי ל-761
בעקרון כשהדרייב ניסה לדחוס לי הכל הוא כתב שיש 847, יתכן שהבמשך אנסה להוריד שוב כדי להגיע למספר המלא.
בכל מקרה מעלה לדרופבוקס עכשיו את כל התיקיה, מקווה שיעלה מהר
https://www.dropbox.com/sh/kd20cgtyznrk0tj/AABGTl0ztVd-_NgiRRS8ZEuDa?dl=0
נכתב ע"י pinati;1769909:אבל שמת לב שיש לך שם כפולים.
לי יצא 678
אני חילצתי את הכל לתוך תיקייה אחת וכשביקש להחליף קובץ זהה סימתי "לא לתמיד".
נכתב ע"י pinati;1769909:אבל שמת לב שיש לך שם כפולים.
לי יצא 678
אני חילצתי את הכל לתוך תיקייה אחת וכשביקש להחליף קובץ זהה סימתי "לא לתמיד".
נכתב ע"י בלון;1769973:מתחילה להעלות
נכתב ע"י michal23;1770105:אני הורדתי מהקישור הראשון מהדרופ שתמנה העלתה
ועכשיו הורדתי מהקישור Wald
ויחד כולל כפולים יש לי בתיקיה 939 קבצים![]()
וכשצירפתי את החדשים לתיקיה שכבר היתה הוא לא ביקש להחליף קבצים או משהו.. פשוט העתיק...
נכתב ע"י בלון;1769960:אוקי,
הורדתי חלקים חלקים,
ועכשיו יש לי את ה847 כולל הכפולים.
אני אסנן את הכפולים ואעלה.
לאן נוח לכם יותר שעלה?
ג'מבו או דרופ?
או שאולי, WALD מעלה גם את השאר?
נכתב ע"י בלון;1770194:טוב,
התייאשתי מהג'מבו,
הוא נתקע לי כבר 3 פעמים.
מעלה לדרופבוקס.
התיקייה מתעדכנת כל הזמן
https://www.dropbox.com/sh/ibp0pqvkwf4egwp/AAA1qFCeFGnm7Im3BiYjsBxra?dl=0
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים