כללי מתנצלת בפני כל מי שלא הספקתי להוריד לו או לשלוח

באמת שלא הבנתי מה הסתבכתם?:confused:

- הוראות שלב אחרי שלב - (למי שיש מייל בgmail)
תפתחו את הקישור מההודעה הזו.

1. לחיצה על אחד הקבצים > הוסף ל-drive.
2. לחיצה נוספת על אותו קובץ > פתח ב-drive. (אותו לחצן מתחלף)
3. *ושם לסמן כמות של 200 בערך > הורד (לא לסגור ולא להזיז את הבחירה שתדעו איפה אתם אוחזים)
*כשגומר להוריד לסמן עוד כמות נכבדת > ולהוריד
*לחזור על הפעולה עד שנגמר.
4. לחלץ את כל ההורדות לאותה תיקייה> וכששואל האם להחליף קובץ קיים (כפולים) לכתוב "לא לתמיד"

וזהו!!

5. יצא לכם 678 קבצים? הצלחתם!

בהצלחה

ו.. כל הכבוד ל-בלון על הסבלנות.

נכתב ע"י מתנחל;1774012:
איפה יש אפשרות כזו?

צריך להיות למעלה בצד שמאל.
אא"כ אין לכם חשבון בג'מייל.

נכתב ע"י pinati;1773945:

3. *ושם לסמן כמות של 200 בערך > הורד (לא לסגור ולא להזיז את הבחירה שתדעו איפה אתם אוחזים)
4. לחלץ את כל ההורדות לאותה תיקייה> וכששואל האם להחליף קובץ קיים (כפולים) לכתוב "לא לתמיד"

וזהו!!

בהצלחה

אני לא מצליחה להוריד!
הוספתי לדרייב וכשגמר להוריד ואני רוצה לחלץ נרשם לי אין אפשרות כי התיקייה לא חוקית
מצד שני היא שוקלת יותר מ-GB

נכתב ע"י pinati;1773945:

וזהו!!

בהצלחה

פינתי תודה על ההסבר אבל הקישור שצירפת - זה עם כל הכפולים.
אני הסתבכתי בקטע שבלון שיתפה אותי, נכנסתי לקישור שלי בדרובוקס ומשם לא הבנתי מה הוא רוצה כי אני מסמנת לו את כל הקבצים עושה הורדה והוא רושם לי שאני כבר חברה בדרובוקס הזה או משהו בסגנון..
אני לא רוצה להוריד שוב את כל הכפולים, מה שבלון עשתה פה זה מעולה כי היא סיננה והעלו קישור חדש ומשם אני רוצה להוריד.
ולא מצליחה :confused:

קבצים מצורפים

• שש.png
    KB 32.3 · צפיות: 21
נכתב ע"י pinati;1774020:
צריך להיות למעלה בצד שמאל.
אא"כ אין לכם חשבון בג'מייל.

יש לי פתח בדרייב, לא הוסף לדרייב

נכתב ע"י michal23;1774039:
אני הסתבכתי בקטע שבלון שיתפה אותי, נכנסתי לקישור שלי בדרובוקס ומשם לא הבנתי מה הוא רוצה כי אני מסמנת לו את כל הקבצים עושה הורדה והוא רושם לי שאני כבר חברה בדרובוקס הזה או משהו בסגנון..
אני לא רוצה להוריד שוב את כל הכפולים, מה שבלון עשתה פה זה מעולה כי היא סיננה והעלו קישור חדש ומשם אני רוצה להוריד.
הקישור בדרופבוקס לא עובד

תתקיני את הדרופבוקס על המחשב
והוא ירד לך אוטומטית לתיקיה

אבל אם מבצעים את ההוראות עד הסוף (סעיף 4) פותרים את כל הבעיות. (כי הכפולים שם הם באותו שם)

נכתב ע"י מתנחל;1774044:
יש לי פתח בדרייב, לא הוסף לדרייב

כנראה שכבר יתווסף

נכתב ע"י חנון;1774036:
אני לא מצליחה להוריד!
הוספתי לדרייב וכשגמר להוריד ואני רוצה לחלץ נרשם לי אין אפשרות כי התיקייה לא חוקית
מצד שני היא שוקלת יותר מ-GB

כנראה שלא סיים להוריד.
(כדאי לחלק את ההורדה כפי שנכתב ולא הכל ביחד)

נכתב ע"י pinati;1774068:
כנראה שכבר יתווסף

תכל'ס, איפה יש אפשרות לסמן קבצים מסוימים?, 'פתח בדרייב' נכנס לי לתיקיה בדרייב שלי.

נכתב ע"י מתנחל;1774075:
תכל'ס, איפה יש אפשרות לסמן קבצים מסוימים?, 'פתח בדרייב' נכנס לי לתיקיה בדרייב שלי.

בדיוק! זה עובר לדרייב הפרטי.
ומשם מסמנים (או מדגישים את השורות) ומורידים.

נכתב ע"י pinati;1774086:
בדיוק! זה עובר לדרייב הפרטי.
ומשם מסמנים (או מדגישים את השורות) ומורידים.

תודה לך!
סוף סוף הצלחתי להוריד מכאן
הקטנתי את התצוגה ככה אני רואה יותר קבצים בבת אחת ואני כל פעם גוררת 100-150 ולוחצת בימני הורד

נכתב ע"י pinati;1773945:

וזהו!!

בהצלחה

ו.. כל הכבוד ל-בלון על הסבלנות.

תבדקי אם אין לך משהו כפול כי יצא לי 677 קבצים

יצא לי 707 קבצים, לאחר מחיקת הכפולים.
(בדקתי גם עם תוכנה שבודקת קבצים כפולים)
(הורדתי מהקישור של גוגל דרייב ומג'מבו)

שלחתי לכל מי שביקש.
נא לא לשלוח יותר הודעות בנושא.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה