התייעצות מתנתק כל רגע...)-:

• הוסף לסימניות
אני בנטפריי עם ספק אינטרנט-הראל (פלאפון)

ובשבוע האחרון האינטרנט מתנתק בלי סוף ביומיים האחרונים זה ניהיה ממש גרוע...

אני מנסה להתקשר אליהם אבל גם הקו שלהם לא מי יודע מה זמין וצריך להמתין המון זמן!! ללא תוצאה אפקטיבית כלשהי.

אשמח לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות?

יש עוד משהו שנמצא בנ''ל וחווה את הניתוקים האלו?

• הוסף לסימניות
מי אמר שזה לא בעיה בפלאפון
תנסה לבדוק אצלם לדעתי יענו יותר מהר

• הוסף לסימניות
לפני שבוע הגדלתי את החבילה וזה רק החמיר עוד יותר....
יכול להיות שזה באמת באג אצלם אני אנסה ליצור איתם קשר בתקווה שאצליח...

תודה!

• הוסף לסימניות
יש עכשיו הרבה בעיות בקליטה הסלולרית בגלל כל הלימודים של הילדים...

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי עם 019 ( ביתי לא סלולרי)
וגם סובלת מהרבה נתוקים לאחרונה , חלקם למשך שעות אפילו

• הוסף לסימניות
אני שבועיים עם RL תשתית של בזק חיבור קוי
לא חוויתי ניתוקים כלשהם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
והרי תשובתם של פלאפון כלשונם ''ידוע לנו שיש בעיה היום בכל אזור בני ברק והיא תטופל בחצי שעה הקרובה..''
מה בהקשר לכל השבועיים האחרונים אין להם תשובה.

מקווה שבאמת זה כך משום מה קצת קשה לי לקנות את זה.. :rolleyes:
יש עכשיו הרבה בעיות בקליטה הסלולרית בגלל כל הלימודים של הילדים...
כאילו לא מספיק כל הכאב ראש הזה והחשבון הענק שמחכה בסוף החודש יש גם דובדבן בקצפת הזו...:confused::confused::rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה