כןגם הקישור מעל ההודעות?
צפה בקובץ המצורף 2068138
צוב יפה ומתכונים מגרים ,מכה כבר להתחיל לנסות ,תודה רבהרבהתודה. מחמם את הלב
להעריץ----זה רק את בורא העולם. כי הוא הנותן לנו כח לעשות חיל.
כבר היה באחת החוברות מדור מיניקיטשןאמרת מיניקיטשן?
אז יש לי הצעה בשבילך לחג הבא, תגידי אם מדבר אלייך
כמו שיש מדור ללא גלוטן, להוסיף מדור שלם של מתכונים למיני קיטשן
יהיה לזה ביקוש בקהל?
(קהל נכבד אם מדבר אליכן תעשו לייק)
לא אמור להיות מאוד דביק. תוסיפי עוד קמח. באיזה כוס השתמשת? מדדת מים במדוייק?הני,
תודה על המתנה המיוחדת.
כמה מתכונים בדרך להיעשות..
הכנתי כרגע את הבצק למאפה נקניקיות בנגיעות גריל.
הבצק יצא ממש דביקי על גבול הנוזלי.
תקין? לתת לו לתפוח ככה, או להוסיף קמח?
שוב תודה.
כן. מעולה עם טונה למשל@ה. בקר תודה רבה!!
את בורקס הסלמון הטחון אפשר להכין עם דג טחון אחר? ילך?
חד פעמית ענקית זו החד פעמית הכי גדולה ובכוונה אני לא כותבת תבנית תנור כי יש תנורים שהתבניות שלהם גדולים יותר ואז לא מתקבלת תוצאה כמו שאמורה להתקבל אלא נמוכה יותראין מילים להודות
שיעמדו לך הזכויות לשנה טובה ומתוקה!!!
שאלה - מה הכוונה תבנית חד"פ ענקית? תבנית תנור?
תודה!!!!! ושוב ושוב....
אני רואה שזה קורס דיגיטליברור שאני ממליצה על העני בקר אם היא עושה כזה קורס
אבל אם לא, יש את מינדי רפלוביץ https://mitbashel.ravpage.co.il/
מאמינה לך, הבעיה שאני כבר מתקרבת לעשור השני לחתונה.... ועדיין המטבח כל כך מסורבל בשבילי...אם אני אספר לך שאחרי החתונה לא ידעתי להכין כעט כלום למעט חביתה, שניצל תירס ותפוח אדמה במיקרוגל תאמיני לי?
לומדים מההתנסות.
בכולופן אין לי קורס כזה
כבר העלויש מצב להעלות פה את החוברת?
אין לי אפשרות לפתוח קישור
תודה רבה מראש!!
אפשר.וואו!!!
כמה חומר, אין מילים!!!
רציתי לשאול האם גליל קרמשניט מתאים להניח על בר בשמחה?
מוזר. אם לא תצליחי אשלח לך בדרך אחרת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //