עזרה מתנת חתונה לחילוניה

• הוסף לסימניות
חברה שלי חילוניה מהעבודה מתחתנת ואני רוצה לקנות לה מתנה,
אם יש למישהו רעיון של משהו שקשור ליהדות, אבל לא מדי "דוסי" אני אודה מאד.

• הוסף לסימניות
אם היא שומרת מסורת אז זוג פמוטים

• הוסף לסימניות
פמוטות מקריסטל ,

• הוסף לסימניות
סט כלים יפים מחנות ממותגת

• הוסף לסימניות
לרוב כסף
אפשר נטלה לנטילת ידיים זה אפעם לא מיותר

• הוסף לסימניות
גם לי היתה לא מזמן חתונה של מישהי חילוניה מהעבודה.
התיעצתי עם גיסי שהוא מכיר את האוכלוסיה (עורך חופות ורב בשכונה חילונית)
והוא אמר לי שלהם להביא רק כסף, ומתנה מתפרשת אצלם כזילזול.

• הוסף לסימניות
אם היא לא נגד הדת אטאיסט וכד'
היא תשתמש בזה ב98 אחוז
מה את מתכוונת - שהיא תיטול עם זה ידיים??? אם היא חילונית- ממש לא... היא אפילו לא תדע מה עושים עם זה מבחינתה זה יהיה כמו משולש לכיור... ממש לא תעריך את זה.

• הוסף לסימניות
מה את מתכוונת - שהיא תיטול עם זה ידיים??? אם היא חילונית- ממש לא... היא אפילו לא תדע מה עושים עם זה מבחינתה זה יהיה כמו משולש לכיור... ממש לא תעריך את זה.
לא מזמן קיבלתי תמונה של קבוצת סינים עומדים בכותל המערבי ליד הברזים ושותים מהספלים...

• הוסף לסימניות
שום מתנה, רק מעטפה.
אם את לא רוצה להעליב אותה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה