~~~מתנת יום הולדת לשוויגער~~~

• הוסף לסימניות
הבו רעיונות!
תודה....

• הוסף לסימניות
מה קורה פה?
את שואלת שאלה שנשאלה בימים האחרונים.
זכתה לתשובות רבות (חלקן עוקצות)

האשכול נעלם...
זו את ששאלת בפעם הקודמת?

מוזר.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בושם טוב..
תיק איפור מברשת לסומק טובה ועוד קצת איפור איכותי..
יש עכשיו מבצעים סוף בניו פארם~~~~~

• הוסף לסימניות
אכן כן, אני זו שפתחתי את האשכול, שמשום מה הלך לעולמו.
אינני יודעת מדוע, ואשמח אם ינמקו את סיבת מותו.
ואולי משהי קראה את הרעיונות ויכולה לכתוב לי אותם? פשוט לא ראיתי את השתלשלות האשכול.

מחכה מאוד לרעיונותיכן!
תודה, ושבוע מבורך....

• הוסף לסימניות
המליצו שם על כיסוי לפלטה, כתבו שניתן להזמין אצל אות ועוד משהו בהזמנה אישית....
ספר....

• הוסף לסימניות
כוס עם תמונות נכדים
סינר עם תמונה

כלי בישול והגשה

לא זוכרת מה עוד...

• הוסף לסימניות
עדיין אין נכדים...
יש עוד רעיונות?
תודה לכולן...

• הוסף לסימניות
שאלתי שם ואשאל גם פה - איזה סגנון מתאים לחמותך? לא לכל אחת מתאים אותו דבר.
עוד כתבתי שם שאני לחמותי לימי הולדת קונה או ספר טוב (בד"כ לא ספר קריאה אלא עיון) או משהו לפאר בו את שלחן השבת - כי זה מה שהיא אוהבת.
אחד הדברים היותר מוצלחים שנתנו לה היה מגש לנרות ממראה עם צריבה בעיצוב אישי (כיון שהיא מדליקה הרבה נרות בלי עין הרע לא הצליחה לקנות מגש יפה שיכיל את כלם והיתה מדליקה על כמה מגשים. עשינו לה מגש ענק ממראה איכותית מאד עם צריבה מעוצבת מהמם עם הכיתוב - שלא יכבה נרנו לעולם ועד)

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה