כללי מתנת יום הולדת ממני

• הוסף לסימניות
לכבוד היום הולדת שלי (שחל בשבת) אני עושה הגרלה על סט צילומים חינם בסטודיו שלי
מה שאת צריכים לעשות זה לישלוח לי אימל ולומר לי שאתם מפרוג ואת השם שלכם ועיר מגורים וגיל הילדים וכמובן מספר טלפון. אפשר להיכנס להגרלה עד יום ראשון בלילה...
למיקרא עם יש כאילו שלא מקירים אותי ואת סיגנון הצילום שלי אתה מוזמנים לבקר באתר שלי
www.photosbyriki.com
שבת שלום לכולם!!!
דואר למישלוח
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
א.מזל טוב! תזכי לצלם עוד הרבה שנים עד מאה ועשרים...
ב. לאיזה מייל?

• הוסף לסימניות
צודקת שחכתי את האימל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קודם כל , מזל טוב עד 120 . ושתזכי להנציח הרבה רגעים מתוקים בחיים של אחרים ובמיוחד בחיים שלך.

נכנסתי לאתר שלך.... עברתי על כל התמונות , כל תמונה בובה. האם את מתכוננת למכור חלק מהתמונות? תמונות מדהימות למאגרי תמונות

• הוסף לסימניות
דבר ראשון עם הייתי מוכרת הייתי רוצה תשלום נורמלי ולא דולר להורדה אלב יותר בסיגנון של 200 דולר אבל זה לא הילדים שלי כולם אז רק את שלי אני יכולה לימכור :)

• הוסף לסימניות
"אבל זה לא הילדים שלי כולם אז רק את שלי אני יכולה לימכור :) "
ריקי, את מוכרת את הילדים שלך :)

מזל טוב,
רעיון יפה, בהצלחה לך וברכות לזוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;350439:
"אבל זה לא הילדים שלי כולם אז רק את שלי אני יכולה לימכור :) "
ריקי, את מוכרת את הילדים שלך :)

מזל טוב,
רעיון יפה, בהצלחה לך וברכות לזוכה.

את הילדים אני לא מוכרת בשום הון שבעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את התמונות אולי :)
השם נתן לי מתנה אז ליכבוד היום הולדת שלי אני רוצה לתת לאחרים מתנה....

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה מאד לצלם אצלך את הילדים שלי........
רק שבינתיים הם לא הגיעו. :)

העיקר שיהיה במזל טוב, וכל הכבוד על הגישה השונה והיפה - לתרום לאחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;350447:
הייתי שמחה מאד לצלם אצלך את הילדים שלי........
רק שבינתיים הם לא הגיעו. :)

העיקר שיהיה במזל טוב, וכל הכבוד על הגישה השונה והיפה - לתרום לאחרים.

מקווה שבקרוב ואת תבואי שהוא או היא בני פחות משבועיים זה גיל מהממם....
ביום הולדת של אבא שלי הוא כל הזמן היה נותן לנו מתנות והיום ביום הולדת שלו הוא נותן לנו כסף בהתחלה לא הבנתי את זה אבל עכשו אני מבינה וגם מרגישה שאלוקים נתן לי מתנה וכישרון וכן אני לא יכולה להתחיל לעבוד בחינם בגלל שיש לי כישרון ברוך השם אבל לתת מתנה זה כיף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;350448:
מקווה שבקרוב ואת תבואי שהוא או היא בני פחות משבועיים זה גיל מהממם....
ביום הולדת של אבא שלי הוא כל הזמן היה נותן לנו מתנות והיום ביום הולדת שלו הוא נותן לנו כסף בהתחלה לא הבנתי את זה אבל עכשו אני מבינה וגם מרגישה שאלוקים נתן לי מתנה וכישרון וכן אני לא יכולה להתחיל לעבוד בחינם בגלל שיש לי כישרון ברוך השם אבל לתת מתנה זה כיף!
חמודה שכמותך!:)

• הוסף לסימניות
אפשר אחיינים?:)

• הוסף לסימניות
ריק את משהו לא רק בצילום

• הוסף לסימניות
ריקי פשוט מהמם האתר והתמונות!!!
נקי עדין וחמוד!!
מזל טוב

• הוסף לסימניות
התכוונתי שכל המדינה יגיעו לעשות תמונות בחינם, ובחוץ יהיה כזה תור ארוך שזה יראה שיש הפגנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;350574:
התכוונתי שכל המדינה יגיעו לעשות תמונות בחינם, ובחוץ יהיה כזה תור ארוך שזה יראה שיש הפגנה...

יש הגרלה ויש רק זוכה 1.... וקיבלתי כבר מעל 200 אימלים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;350575:
יש הגרלה ויש רק זוכה 1.... וקיבלתי כבר מעל 200 אימלים....
נו, וכי מה חשבת? איך לא?................... לא בכל יום יש הזדמנות כזאת......
אבל בלי קשר, אני מתכוננת לבוא אלייך בכל מקרה, גם בלי ההגרלה רק צריך למצוא הזדמנות מתאימה, בכל זאת לבוא מאלעד לביתר זה קצת סיפור..... אבל גם זה יקרה בעז"ה......
בכולופן המונמון מזל טוב! ותודה רבה על היוזמה הברוכה! כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;350855:
נו, וכי מה חשבת? איך לא?................... לא בכל יום יש הזדמנות כזאת......
אבל בלי קשר, אני מתכוננת לבוא אלייך בכל מקרה, גם בלי ההגרלה רק צריך למצוא הזדמנות מתאימה, בכל זאת לבוא מאלעד לביתר זה קצת סיפור..... אבל גם זה יקרה בעז"ה......
בכולופן המונמון מזל טוב! ותודה רבה על היוזמה הברוכה! כל הכבוד!

אני אישית לא חשבתי שבליכתוב כאן ובסטטוס שלי בפפיסבוק אני יקבל 320 אימלים והיד עוד נוטיה....
אני יהיה חייבת לעשות משהוא למי שלא זכה ניראה אני חושבת על זה....
מי ששלח לי אימל ולא עניתי זה לא אומר שאני לא קיבלתי פשוט אני לא מישטלתת על לענות לכולם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה