כללי מתנת יום הולדת ממני

• הוסף לסימניות
נבחר כבר הזוכה?
מקווה שאני.
מאד מתחשק לי לפרגן לנכדים של בעלי צילומי סטודיו.
ובמיוחד צילומים שלך שהם כל כך מיוחדים.

• הוסף לסימניות
אמרתי לאנשים שאפשר לישלוח עד 9 עדין מיתקבל כל כמה דקות אימל

• הוסף לסימניות
כנראה המקצוענות שלך עשתה את שלה
כשאמרתי שאני צריכה לבוא התכוונתי אפי' בתשלום מלא

• הוסף לסימניות
לצרף גם תמונה של הילד....?

• הוסף לסימניות
לא אין צורך לצרף....

וסטודיודיוידי כן ראיתי שכתבת אבל לא ביקשת מחירון :)

• הוסף לסימניות
ראשית כל, מזל טוב!
עד מאה ועשרים מתוך בריאות אושר הצלחה נחת וכל טוב.
עם כזה שפע של טוב הברכות מגיעות לך בהחלט!

שנית,סתם מסקרן, איך את חושבת לערוך את ההגרלה?

• הוסף לסימניות
לפני שנה עשיתי הגרלה והייתי משוגעת והכנסתי הכל לקובץ אקסל והכנתי פיתקיות עם מספרים ועשיתי הגרלה (שם היה כמה זוכים)
הפעם כל אימל שקבילתי הכנסתי לתקיה מיוחדת ואני רק יכתוב את המספרים על נירות קטנים שעד עכשו זה 337 ואיזה מספר שיצא אני יספור מהאימל הראשון למספר הזה...

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לך.
מקווה שתתעייפי במספר האימייל שלי
:)

• הוסף לסימניות
יש זוכה? אני מחכה כבר לראות שזכיתי ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון רציתי לומר לכולם ממש תודה על הברכות והמחמאות זה ממש ריגש אותי ליראות כמה אוהבים את הצילומים שלי.
הזוכה הוא ירוחם אסטריכר מבית שמש (לא מהפורום) ההגרלה הזאת היתה מאנשים כאן ובפייסבוק...
תודה לכולם!!!!

• הוסף לסימניות
ברכות לזוכה!
סליחה על הבורות אבל מה זה פייסבוק?

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
הוא בפורום? אני בטוחה שהוא מהפייסבוק אולי גם כאן אבל לא ניראה לי

• הוסף לסימניות
אתם צודקים הוא גם בפורום? אז ברכות לו גם כאן :)

• הוסף לסימניות
10 אחוז הנחה לחברי פרוג!!!

אני מבינה שהרוב כאן אין פייסבוק ומימכם קיבלתי הרבה מחמאות וברכות מהממות שחיממו את הלב אז אני נותת לכם 10 אחוז הנחה לצילומים עד ראש חודש אדר אז תנצלו את זה!
תודה לכולם ושבוע מעולה!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה