פלונית-אלמונית
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
מחפשת רעיון יפה למתנת יום הולדת לחברה קרובה- גיל 19
אשמח להצעות,
תודה רבה
אשמח להצעות,
תודה רבה
מחפשת משהו עם יותר משמעות.....מטען נייד
בקבוק יפה...
פחות מה שאני מחפשת...ספר תחינות.
זה רעיון ממש יפה אבל אני מוגבלת מהפן הזה- לא משהו עם תמונות.......משהו עם תמונה של שתיכן,
אולי תבקשי מאחת הציירות פה תמונה של הדיוקן שלה, היו כאן עבודות מדהימות...
רוצה משהו יותר אישי....אולי תאספי לה 19 ברכות מאנשים שאוהבים אותה, ותשימי לה באלבום יפה עם דפים נדבקים...
חתן ?מחפשת משהו עם יותר משמעות.....
אלבום דיגטלי עם תמונות שלכן, חבירה עשתה לי אתזה, מהמם מהמם.
מזלטוב!
משהו בסגנון בלי תמונות, יש לך רעיון אולי????זה רעיון ממש יפה אבל אני מוגבלת מהפן הזה- לא משהו עם תמונות.......
מקפיצהמחפשת רעיון יפה למתנת יום הולדת לחברה קרובה- גיל 19
אשמח להצעות,
תודה רבה
הקלטת שיר שתיכן ביחד אם אתן בקטעמשהו בסגנון בלי תמונות, יש לך רעיון אולי????
יש בוואו אלבומים דיגיטליים זולים ויפיםקופצת על האשכול,
אני גם מחפשת מתנה לחברה
דווקא אלבום יכול להיות רעיון יפה
דווקא רעיון יפה....אבל אין לי רעיון לחפץ כזהאולי חריטה אישית על חפץ שהיא ממש רוצה
מטען נייד, עט יוקרתי, מחזיק מפתחות, ארנק לכרטיסיםדווקא רעיון יפה....אבל אין לי רעיון לחפץ כזה
מטען נייד וארנק לכרטיסים היא לא צריכה, עט פחות בא לי, מחזיק מפתחות קצת פשוט מדימטען נייד, עט יוקרתי, מחזיק מפתחות, ארנק לכרטיסים
אולי כרית עם תמונה? או שבעצם אם בלי תמונות אז עם רקמה של השם שלה?מחפשת רעיון יפה למתנת יום הולדת לחברה קרובה- גיל 19
אשמח להצעות,
תודה רבה
אפשר גם חלוק מגבת עם השם שלה רקום.אולי כרית עם תמונה? או שבעצם אם בלי תמונות אז עם רקמה של השם שלה?
או כרבולית שווה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //