מתנת יומולדת לילדה בת 8

• הוסף לסימניות
מה קונים לילדה בת 8 ליום הולדת,
אשמח לרעיונות, או להמלצה על משחק מעניין לגיל הזה מנסיון.

• הוסף לסימניות
תיק חמוד...

• הוסף לסימניות
מתגברים את האוספים (בקמץ),
פליימוביל אם היא אוהבת,
אומנות- צבעי מים, גואש יש ערכות יפהפיות, וכן ערכות של חריזה,
תכשיט חמוד
הכל תלוי בתקציב.

• הוסף לסימניות
משחקי חשיבה כמו שעת השיא יש הרבה בסידרה והם מאד מומלצים
ובכלל כל משחקי האסטרטגיה.
יש גם כל מיני קלפים שאפשר לשחק עם חברות..
ובכלל היום ספרי קומיקס זה להיט- חפשי ספר טוב/ מנוי למגזין קומיקס זה מתנה מושלמת!

• הוסף לסימניות
כתונת לילה או פיגמה עם דמות אהובה כמו קיטי, מיני מאוס ועוד.

• הוסף לסימניות
אני חושבת, שאת צריכה לשאול את הילדה מה היא רוצה=]
אני הייתי מתאכזבת אם היו קונים לי פיג'מה, או כל בגד כל שהוא ליום הולדת, זה היום שלה היא אמורה לכבל כל דבר שהיא רוצה ביום הזה.
[כמובן בהתאם לתקציב שתתני לה]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אילה,
אני לא יודעת כמה זמן זה מעסיק ילדים אבל בעלי ישב על זה משהו כמו חצי שעה :)
עד שהוא הצליח.
אבל שתדעי לא כל ילד זה מעניין אותו.

• הוסף לסימניות
אצלינו הכדור היה אטרקציה מדהימה לתקופה די ארוכה (גילאי 5-6-8)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;700104:
אילה,
אני לא יודעת כמה זמן זה מעסיק ילדים אבל בעלי ישב על זה משהו כמו חצי שעה :)
עד שהוא הצליח.
אבל שתדעי לא כל ילד זה מעניין אותו.

למה רצית להעסיק את בעלך?
פחדת שיעבור לך בספונז'ה?

• הוסף לסימניות
הכדור מעסיק אצלינו מאד יפה! מגיל 6 שהוא אוהב מאד לשחק וממש אלוף בו וגם הגדולים יותר
כבר לא זוכרת משחק שהיה אטרקציה ארוכה כמוהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה