בקשה מתנת יומולדת, נושא לעוס אבל חשוב, אם יש לך רעיון בבקשה תכנסי>>

• הוסף לסימניות
מחפשת מתנה יפה לתת לבחורה בת 17 (שמעניין אותה קצת העולם הפתוח....)
ככה שכל רעיון יתקבל בברכה.
לא משהו יקר אבל גם לא מדי פשוט.
מתנה עד 150 ש"ח בערך.
אני יודעת שזה נושא שקצת חפר, אבל עשיתי בדיקה על מלא אשכולות וכולם היו סביב מתנות לילדים קטנים או לבעל, פחות מצאתי לגיל הזה.
ואם יש כאן בנות בגיל הזה פלוס מינוס שיודעות להגיד לי מה הן היו שמחות לקבל גם יעזור לי :cool:

תודה מראש לכל העונים ובשמחות אצל כולם!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
טוב אז אני אתחיל
אני בסביבות הגיל הזה
מה אני הייתי שמחה לקבל
תכשיט
סט כלים לארוחת בוקר(עשיתי את זה כבר לחברה...)
יצא מהמם(קערה עם כפית ומזלג כוס שתיה חמה וכוס שתיה קרה עם מגבת ומשטח לצלחת...)
ערכת מקלחת
תיק
שעון
פיגמא

• הוסף לסימניות
בסביבות הגיל הזה-
הכי מפנק זה ערכות טיפוח טובות. סבונים, קרמים, תיק איפור וכו'.
או פינוק שאת יודעת שהיא רוצה ולא מרשה לעצמה לבזבז עליו, אבל זה פחות מצוי בשלב הזה. אבל אם את יודעת שיש לה כזה דבר- זה הכי כיף.

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמחה לקבל
סט טוב של קרמים
או מגבת טובה
אוזניות
תיק איפור
תיק רחצה
סט רחצה

• הוסף לסימניות
אני בגיל הזה והייתי שמחה לקבל:
כרבולית מפנקת
בושם
מחזיק ארוך לפלאפון\מצלמה עם הדפסה של השם או LOVE
קישוט למדף
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו תודה לכל העונים.
נתן לי המון מידע.

איפה אפשר להזמין תיק רחצה/ איפור/ כרבולית/ אוזניות בלוטוס/אוזניות קשת/ מגבת/ שמיכה.
באתר שיבוא לי מהר.....
מישהו יודע?
מקווה שזה לא מאמץ :rolleyes:

@כיסופים-סאונד ונגינה רציתי מאוד צמיד פנדורה וכבר יש לה וגם המחיר של זה יותר יקר.

ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
כמו חלוק מגבת... בכירבולית
יש של מיקימאוס מזה יפים!!!
מחמם ומפנק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה