מתנת סופ''ש I שיתופון

• הוסף לסימניות
לגננת המקסימה!

טבעי להוקיר
על הגשה יוצאת דופן
של למידה, כלים ומיומנויות.
בהתאמה מדויקת - בצורה, במינון ובאופן,
תודה על שנה מלאת התקדמות וחוויות!

גיבשתי סט הגשה שרק מחכה לארוחה.... בקונספט עץ טבעי, הוספתי שוקולד לוזים משובח (אל תגידו שהלוזים לא בול בצבע של העץ...:)) ואפ' מפיות ממותגות של מייפל, שיהיה במה לקנח...

מבית היוצר של MAPLE מארזים ומתנות:)
20190703_171706.jpg
20190704_080801.jpg

קבצים מצורפים

• 20190703_170920.jpg
    20190703_170920.jpg
    2.4 MB · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
מהמם!!

• הוסף לסימניות
וואו אהבתי מאד! נראה תמונה מפינטרסט מרוב שהיא מוצלחת!
פרטי מאיפה כל דבר... אפשר להעתיק את הרעיון מורים\מורות אצלינו?

• הוסף לסימניות
ליצי, כרגיל אצלך, הכל מוקפד ומושלם!
אהבתי :)

• הוסף לסימניות
וואו אהבתי מאד! נראה תמונה מפינטרסט מרוב שהיא מוצלחת!
פרטי מאיפה כל דבר... אפשר להעתיק את הרעיון מורים\מורות אצלינו?
תודה, רותי!
בטח שאפשר להעתיק את הרעיון,
בשביל זה שיתפתי:)
אני חושבת שרוב הפריטים היו מפוקס הום, היתה להם קולקציה מאוד יפה השנה בסגנון טבעי.
למרבה הכיף, היה לי את הכל בבית
(הודות לאובססיה שלי לקנות בכל הזדמנות דברים יפים לקולקציית המתנות שלי...)
פשוט התמזל לי לגבש את כל אלה לרעיון מושלם
והשוקולד לוזים, כמובן, ביצור אישי:)

• הוסף לסימניות
תודה על הפרגונים!
איזה כיף אתכן!

• הוסף לסימניות
@ליצ'י
איך אני יכולה ליצור איתך קשר??

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מושלם.

• הוסף לסימניות
אסטטי מרשים ויוקרתי!

• הוסף לסימניות
מה צריך לעשות בשביל להיות גננת של הבת שלך (חוץ מללמוד גננות ;) )?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה