כללי מתנת פרידה

• הוסף לסימניות
השנה הגיעה לסיומה
וכל גננת שוברת את הראש עבור מתנה פרידה
חו"ד חשובה -אני צלמתי וערכתי!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 266.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מקסים !

משהו קטן...הריבועים הבהירים בפינות של המסגרת.

.

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד, אבל, בתור אמא שמקבלת תמונות של ילדים מהמעון, אני אוהבת תמונה פחות עמוסה בפרטים והעיקר שהילד תופס את רוב התמונה.

• הוסף לסימניות
דוקא ממש אהבתי את כמות החבילות והמטענים, והחיבוק עם הדובי..
זה נותן תחושה של פרידה..
תמונה מקסימה.

• הוסף לסימניות
הייתי מלביש את הכובע השחור לאדם המתאים, ואומר לו שילך...:) חבל הוא סוחב אליו את העין יותר מידי, בכללית נחמד ויפה!

• הוסף לסימניות
יפה
הילדה נראית רצינית מידי והדובי משום מה נראה "מזה" בדיכאון...

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שמהמם אך מעט קודר...

• הוסף לסימניות
לדעתי, דוקא מתוך הקודר עולה הדמות הרעננה של הילדה.

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומיוחד!
רוצה עזרה בשיווק??!!

• הוסף לסימניות
מתוק, מתוק! אהבתי את התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעלולה;262966:
מתוק מאוד, אבל, בתור אמא שמקבלת תמונות של ילדים מהמעון, אני אוהבת תמונה פחות עמוסה בפרטים והעיקר שהילד תופס את רוב התמונה.
אני רוצה להבין, לכל ילד מהגן עשו תמונה כזו עם דובי? אני מניחה הנחה פרועה ש..לא. ממש לא :) נכון?
ואולי באמת חבל אם לא!
קיצור לא הבנתי איך זה יהיה. התמונה משתנה?

• הוסף לסימניות
רואים שאת לא גננת...
ברור שעושים את התמונה לכל ילד, כל ילד בתורו מחבק את הדובי ומצטלם,
אלא אם כן חותכים ומדביקים לתוך הרקע...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אולי כדאי את הסימן קריאה בסוף להגדיל כמו המילה האחרונה.

ולשנות כותרת נושא, זה נראה כאילו את הולכת להיפרד מהפורום ומציעה מתנה כלשהיא :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;263094:
הילדה נראית רצינית מידי והדובי משום מה נראה "מזה" בדיכאון...

FISHAIR רציתי להוסיף על דבריך:)
אמנם כך הילדה רצינית והדובי... אך העבודה מושקעת מאוד, רק לשנות את החיוך של הדובי שלא יראה עצוב וכל מה שנותר לאמא זה לחבק את התמונה ולהתרגש.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המחממות!!

רעות בקשר לשווק במקום מגורי אני משוווקת מספיק (קשה להתפרס יותר כי אני מגיעה לגן עם הציוד ע"מ לצלם-ואם חסר ילד אותו יום הוא פשוט מגיעה אלי אח"כ הביתה)

וקצת לשתף אתכם
מחיר שהגננת משלמת עבור תמונה כזו בגודל A4 בדף כרומו הוא 35 ש"ח ובדף פוטו 40 ש"ח.

• הוסף לסימניות
התמונה מושלמת!!!

הייתי מורידה את הכיתוב ---ילדים הם ברכה
ומשאירה אותם לברכה המצורפת...
ואת הילדה להגדיל...

• הוסף לסימניות
st צודקת גם לי הכיתוב הפריע....
אבל חוצמיזה, זה פשוט מהמם! ממש לא הייתי מתנגדת לקבל כזה דבר מהגן של הבת שלי.....
מאיזה איזור את בארץ?

• הוסף לסימניות
עמק יזראל-איזור העמקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה