דרוש מידע מתנת פרידה

• הוסף לסימניות
צריך רעיונות למתנות פרידה,
אחרי 20 וקצת שנים כעובד בחברה, פורש לכולל,
צריך רעיונות למתנות לחברי הקרובים בעבודה, לא דתיים, ורובם מסודרים כלכלית.

למנהלים צריך משהו יקר ואיכותי, בעיקר מרשים -
לעובדים איתי יחד קניתי עציץ פלסטיק מרשים וכתבתי - ביום שהפרחים יגדלו, תדע ששכחתי אותך :)
למזכירות והנהלת חשבונות - משהו לא מידי יקר, ולא מידי אישי, כי בסופו של דבר המגדר והמגזר... -

אשמח לרעיונות יצירתיים.

• הוסף לסימניות
אפשר על עציץ משפט כללי יותר נגיד- תודה על תקופה משותפת ויפה

• הוסף לסימניות
קודם כל המון הערכה והצלחה בלימוד !
צריך רק לשים לב שבעציץ אמיתי ישנם הרבה בעיות בשנת שמיטה.

• הוסף לסימניות
אחרי 20 וקצת שנים כעובד בחברה, פורש לכולל
אשריך עליך!
למנהלים צריך משהו יקר ואיכותי, בעיקר מרשים
כמה מנהלים יש? יעני, כמה אתה משקיע?
על עשר מנהלים לא הייתי משקיע איירובוט. ולכתוב לו "כשהוא שואב, תיזכר איך שאבת את הכוחות ממני";)

• הוסף לסימניות
אולי סוג תמונה על הקיר של חריטה זהב -סוג מתנאל,
אפשר אולי בייצור אישי בהתאם לחברה....

• הוסף לסימניות
למזכירות והנהלת חשבונות - משהו לא מידי יקר, ולא מידי אישי, כי בסופו של דבר המגדר והמגזר... -
להן אפשר תיק. ולכתוב להן "במקום התיק שנפטרת ממנו" :LOL:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה אתה משקיע?
עד 500-600 שקל לאחד.

ליו''ר דירקטוריון הבאתי תמונה יפה שלו עם שנים מגדולי ישראל שהיינו אצלהם לפני עשור.
עם מסגרת מושקעת מאד, הוא בחופשה עד אחרי שאפרוש.

• הוסף לסימניות
לא יודעת,
אני יודעת לעשות את זה,
כמעצבת תעשייתית,

• הוסף לסימניות
עד 500-600 שקל לאחד.

ליו''ר דירקטוריון הבאתי תמונה יפה שלו עם שנים מגדולי ישראל שהיינו אצלהם לפני עשור.
עם מסגרת מושקעת מאד, הוא בחופשה עד אחרי שאפרוש.
הוא לקח חופש עד שתפרוש ואתה עוד נותן לו מתנה?o_O;)

• הוסף לסימניות
רעיון
הם עושים עיצוב אישי?

יכול להיות שהם עושים,

כתבתי את הרעיון כי עלה לי,
לא כשווק עצמי,

אלא כי התרגלתי לחשוב בצורה שאני יודעת לעשות דגם מכל מה שאני רוצה....
תכשיט, הטבעה, חיתוך לייזר....

יש בזה חופש להתפרע שיודעים לעשות הכל לבד....

• הוסף לסימניות
אני שולחת ליצור,

עומדת מאחורי המוצר,

משרטוט על דף נייר,

עד שמחזיקים אותו מושלם ביד,

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה