עזרה מתעניינת בפסיכולוגיה? רוצה להכיר כלים פסיכולוגיים מקרוב? -דרושות מתנדבות למחקר

• הוסף לסימניות
אני לקראת סיום תהליכי הכשרה לפסיכולוגיה קלינית,

לצורך כך אני עורכת מחקר בנושא של בחינת תהליכים פסיכולוגיים בקרב האוכלוסייה חרדית באמצעות מבחן הרורשך. כפי שידוע האוכלוסייה שלנו, מטבע הדברים כמעט ולא נחקרה , ולכן לתוצאות של מחקר מעין זה יכולות להיות השלכות ותועלת רבה .

לצורך מחקר זה אני מחפשת בנות ונשים (חרדיות ) מעל גיל 18 מאזור המרכז וירושלים.

אם ברצונך להיות חלק ממחקר חשוב זה, ויש באפשרותך להיפגש לפגישה חד פעמית, שאורכה כשעתיים. הפגישה תערך בביתך או בכל מקום אחר שנוח עבורך.

מתאים במיוחד לסטודנטים לפסיכולוגיה ו/או לאנשים המעוניינים להיחשף לכלים פסיכולוגיים שהינם חלק מתהליך ההכשרה של פסיכולוג קליני.

ליצירת קשר, שאלות הבהרות, אשמח מאד! שתפני אלי באישי.

כמובן שפרטייך ישארו אנונימיים, בסיום המחקר, נשמח לשתף אותך בממצאים במידה ותרצי.

גם אם אין לך זמן, או יכולת להשתתף,אשמח מאד אם תעזרי לי להפיץ הודעה זו הלאה, כדי שאוכל להגיע לכמה שיותר נבדקות

• הוסף לסימניות
אני לקראת סיום תהליכי הכשרה לפסיכולוגיה קלינית,

לצורך כך אני עורכת מחקר בנושא של בחינת תהליכים פסיכולוגיים בקרב האוכלוסייה חרדית באמצעות מבחן הרורשך. כפי שידוע האוכלוסייה שלנו, מטבע הדברים כמעט ולא נחקרה , ולכן לתוצאות של מחקר מעין זה יכולות להיות השלכות ותועלת רבה .

לצורך מחקר זה אני מחפשת בנות ונשים (חרדיות ) מעל גיל 18 מאזור המרכז וירושלים.

אם ברצונך להיות חלק ממחקר חשוב זה, ויש באפשרותך להיפגש לפגישה חד פעמית, שאורכה כשעתיים. הפגישה תערך בביתך או בכל מקום אחר שנוח עבורך.

מתאים במיוחד לסטודנטים לפסיכולוגיה ו/או לאנשים המעוניינים להיחשף לכלים פסיכולוגיים שהינם חלק מתהליך ההכשרה של פסיכולוג קליני.

ליצירת קשר, שאלות הבהרות, אשמח מאד! שתפני אלי באישי.

כמובן שפרטייך ישארו אנונימיים, בסיום המחקר, נשמח לשתף אותך בממצאים במידה ותרצי.

גם אם אין לך זמן, או יכולת להשתתף,אשמח מאד אם תעזרי לי להפיץ הודעה זו הלאה, כדי שאוכל להגיע לכמה שיותר נבדקות
וואו נשמע מרתק!!
אם לא שהייתי עוברת את זה מתוקף לימודיי הייתי הולכת על זה...
ממליצה בחום!!
הזדמנות מדהימה בעיני
בהצלחה רבה!
ברכי

• הוסף לסימניות
תודה ברכי:)

ותודה לכל הפונות הזריזות!
אשמח מאד לעוד מתנדבות,
ואם יש מאזור המרכז זה מאד יעזור לי,
אבל גם מכל מקום אחר, בטווח של ירושלים- גוש דן והסביבה

• הוסף לסימניות
אין לכן מושג איזה הענות יש לנו פה בפורום! ממש תודה!!
ומקפיצה למשמרת לילה:)
;)

• הוסף לסימניות
ההשתתפות במחקר זה ע"י פגישה חד פעמית איתי..
ואהמ... לא רואה איך אני מצליחה להגיע לצפון
אבל זה לא רק ירושלים, גם כל הטווח
שמאשדוד ועד ירושלים-גוש דן-מרכז.

תודה על התעניינות בכל אופן:)

• הוסף לסימניות
מקפיצה לסבב נוסף,
תודה לכל מי שנענתה כבר,
אני מחפשת עוד מתנדבות חרדיות מעל גיל 20, באזור שבטווח בין גוש דן לירושלים (קרית ספר, אשדוד ירושלים בני ברק פתח תקוה וכו')
מדובר בפגישה אחת בביתך, או כל מקום אחר שנוח לך
תודה !!!

• הוסף לסימניות
לכל השואלות,
בנות הגרות בנתניה, אשדוד זה גם טוב,
איזה הענות!!!

• הוסף לסימניות
למה אין אופציה לגברים?:(

• הוסף לסימניות
והפעם מקפיצה-
לטובת הבני-ברקים שביננו..
חסרות לי עוד נבדקות יותר באזור בני ברק, גוש דן
תודה לכל אחת,פרטים פה,או באישי

• הוסף לסימניות
אשדודיות-
אני מחפש נבדקת לשישי הקרוב.

וחוץ מזה מחפשת עוד באזורים- נתניה, בני ברק,פתח תקוה, אלעד, תל אביב, והסביבה

תודה לכל המתנדבות!
:)

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לדעת על הלימודים בפסיכולוגיה..
יש מצב למידע ? cxs9595 שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
יכולה לקשר ביניכן בשמחה.
כבר.

(מחברת ביניכן ועוזבת:) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה