מתעניינת ספרות מקצועית בעריכה

• הוסף לסימניות
יש לכם ספרות מקצועית בעריכת ויאו להמליץ לי לצורך עבודה . מ12 שנים האחרונות.

אני צריכה את זה לצורך עבודה.

• הוסף לסימניות
במקרה (אין מקרה) קוראת עכשיו 2 ספרים שיכולים לעניין אותך.
"עושים סרטים" -בימוי, הפקה, צילום, קול, עריכה של סרטים- מביא המון ידע טכני מילות מפתח ומקיף בגדול את כל נושא ה-עשיה של סרט לא כולל תסריטאות.
הוצאה של משרד החינוך-המנהל למדע וטכנולוגיה הפיקוח על מגמת טכנולוגיות תקשורת.

השני-תסריטאות- המדריך השלם לכתיבת תסריט של קובי ניב.

היות ואני בתחית קריאתם של שני ספרים אלו איני יכולה להעיד על רמת הנקיות שלהם אם כי עד עתה לא נתקלתי בשום התיחסות לנושאים בעיתיים. והכתיבה מכובדת ומקצועית מאוד.

מהתרשמות כללית אלו שני ספרים מצויינים ומקצועיים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דווקא בספר "תסריטאות" של קובי ניב, לקראת הסוף, יש משהו מאוד לא צנוע

• הוסף לסימניות
במקרה (אין מקרה) קוראת עכשיו 2 ספרים שיכולים לעניין אותך.
"עושים סרטים" -בימוי, הפקה, צילום, קול, עריכה של סרטים- מביא המון ידע טכני מילות מפתח ומקיף בגדול את כל נושא ה-עשיה של סרט לא כולל תסריטאות.
הוצאה של משרד החינוך-המנהל למדע וטכנולוגיה הפיקוח על מגמת טכנולוגיות תקשורת.

יש לי את הספר "עושים סרטים", זה בעצם היחיד שיש לי.
אבל הוא נוגע ממש קצת בענין עריכה. אני צריכה עריכת וידאו פחות תסריטאות.

• הוסף לסימניות
למה לא לקנות תקליטור הדרכה?
לערן שטרן יש המון דיסקים של הדרכה בנושא עריכה של כל תוכנות ADOBE

• הוסף לסימניות
למה לא לקנות תקליטור הדרכה?
לערן שטרן יש המון דיסקים של הדרכה בנושא עריכה של כל תוכנות ADOBE

אני צריכה לעבודה. יש לי דיסקים אני צריכה לבביליוגרפיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה