מידע שימושי מתענינת בלימודי צילום

• הוסף לסימניות
רציתי לשמוע חוות דעת של המקצועיות בתחום איפה כדאי ללמוד באזור ירושלים?
בעיקר אני מעוניית בצילום אוכל ומוצרים, האם ללמוד רק את התחום הזה או שאין כזה דבר?
ועוד דבר, האם מוצאים עבודה בקלות או שהשוק מוצף בצלמים?

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
בירושלים יש לך את פרוג
השוק מוצף
אבל גם יש צורך
כל אחת והסגנון שהיא מביאה איתה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נסי להתייעץ עם הצלמת מירלה כהן, יש לה קורסים מצולמים, ונדמה לי שהיא מלמדת השנה בהשתלמויות / מלול בסמינר החדש בירושלים.
מכירה המון בנות שלמדו בקורסים המצולמים שלה ויצאו אלופות.

• הוסף לסימניות
תודה !!
הייתי שמחה לשמוע עוד חוות דעת
וכן אם משהיא יכולה להעלות את השאלה בפורום צלמות זה מאוד יעזור.

• הוסף לסימניות
תודה !!
הייתי שמחה לשמוע עוד חוות דעת
וכן אם משהיא יכולה להעלות את השאלה בפורום צלמות זה מאוד יעזור.
שמעתי גם על @רבקי הס שהיא מלמדת אלופה
ושמעתי עליה עוד דברים יותר מזה...
מוזמנת לברר אצלה אולי היא מלמדת רק מה שאת רוצה...

• הוסף לסימניות
רציתי לשמוע חוות דעת של המקצועיות בתחום איפה כדאי ללמוד באזור ירושלים?
בעיקר אני מעוניית בצילום אוכל ומוצרים, האם ללמוד רק את התחום הזה או שאין כזה דבר?
ועוד דבר, האם מוצאים עבודה בקלות או שהשוק מוצף בצלמים?
יכול להמליץ מאוד על פרוג בירושלים במיוחד בתחום של צילום מזון/מוצרים יש להם מרצה אלוף בתחום @אסף אמברם ממליץ להציץ באתר שלו שתביני על איזה רמה מדובר https://www.ambram.co.il/ למדתי אצלו וממליץ בחום
וודאי שחייבים ללומד את יסודות הצילום + עריכה שזה אומר קורס שלם של צילום
אם תרצי יותר פרטים תשלחי בפרטי בשמחה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה