דרוש מידע מתפתח חרם צרכני גדול ומקיף על אסם

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה מתחיל מפסטה, אבל זה מתעתד בהמשך להתקדם למוצרים נוספים.
לאור עליית המחירים הדרמטית והמחוצפת של חברות המזון,
התחיל להתגלגל חרם על אסם - שהיתה הראשונה להעלות מחירים בצורה לא פרופורציונלית,
ועל אף הרווחים העצומים כפי שמשתקף מדוחות הכלכלנים.

בדקו שהחברות לא הורידו מחירים בעשור האחרון כלל, בנוסף, לא היו אף פעם בהפסד ואפילו לא ירדו ברווח מלבד בדו"ח אחד ברבעון ב2011 ב'מחאת הקוטג' אז.

צרכנות נכונה מצד כל אחד בסופר יכולה לחולל פלאות בחיינו הכלכליים.
אני קוראת למי שיכול להיענות לחרם ולהעניש את החברה הזאת דרך הכיס, כי זה הדבר היחיד שהם מבינים!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צרכנות נכונה מצד כל אחד בסופר יכולה לחולל פלאות בחיינו הכלכליים.
אני קוראת מי שיכול להיענות לחרם ולהעניש את החברה הזאת דרך הכיס, כי זה הדבר היחיד שהם מבינים!
לא נראה לי שהסוגיה היא עונש
ממילא לא אכפת לי אם הם הפסידו בעשורים האחרונים
הנושא הוא
היכולת שלנו להשפיע על המחיר של מה שאנחנו קונים

• הוסף לסימניות
קצת קשה לי להחרים אותם מהסיבה הפשוטה שאני לא קונה את המוצרים ה-י-ק-ר-י-ם שלהם,
יש להם חלופות מצוינות וזולות.
ודווקא בגלל שיש חלופות מצוינות וזולות,
מי שקונה את זה, זה הזמן לעבור לחלופות.

• הוסף לסימניות
סנו העלו מחירים בצורה הכי דרסטית כל פעימה כמעט 10% עליה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ככל שאנחנו לא נקנה ונחרים את המוצרים בגלל המחירים המטורפים הם יבינו שהציבור ממורמר ולא מוכן לשגעונות שלהם. זה תלוי בנו ואל תגידו שאני אקנה וכל השאר לא, או- מה זה משנה עוד אחד פחות אחד. כל קול פה משמעותי.

• הוסף לסימניות
מעבר לעליית מחירי מוצרי המזון שאם תרצו יתכן וחרם יעזור... לידיעתכם יש גם עלייה במחיר החשמל, ב- 5.7% (!!!), גם בזה יעזור חרם??? :(
והדלק מהיום בלילה..
אבל דלק וחשמל זה דבר אחר לחלוטין ממוצרי צריכה

• הוסף לסימניות
אני כבר עקרונית לא קונה אוסם יקר וגם מיובא מחו"ל

השבוע הייתי בקניות ובכיתי איך שורדים עם המחירים האלה
עגלת הקיות שלי התיקרה ב220 ש"ח
מנסה להבין כמה העגלה המקורית....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה