מתקן כביסה מתרומם

• הוסף לסימניות
אהבתי...
איפה אפשר להשיג מתקן כזה?
(מצאתי רק מתקן שיורד עד 110 ס"מ מהתקרה. זה לא מספיק...)
f5293684bbc64edb524c405fece08720.jpg

• הוסף לסימניות
התמונה מפינטרסט.
מצאתי בצוות גדרון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראיתי בדיוק היום את המוצר הזה
מתקפל לקיר

• הוסף לסימניות
בדיוק לזה התכוונתי, אבל זה נראה קצת מסורבל.
אתם מרוצים מזה?
תעלי תמונה
כבר מכרתי את הדירה עם התכולה.
זו הייתה מרפסת כביסה קטנה ולא היו לי חבלים חיצוניים.
במשך שנים רק ייבשתי במייבש.
קניתי את זה כי רציתי אפשרות תליה באיזור המכונה ומייבש.
היה מאד יעיל כי לא היה לי משהו אחר.

1. בתוך בית לא מתייבש מספיק מהר בשביל לתלות מכונה אחרי מכונה.
2. המתקן יכול להחזיק יותר ממכונה אחת אבל זה צפוף ולא קל להרים אותו ( עשיתי את זה הרבה מאד) וכמובן גם משפיע על קצב הייבוש
3.מי שרגיל להשתמש במייבש זה כמו סרט נע גומרים מכונה מפעילים מייבש ומכונה כשהמכונה נגמרה יש מכונה לקפל ... תליית כביסה זה אחרת...
4.בפועל השתמשתי בזה בעיקר לחצאיות תלבושת (קפלים של הבנות) וכל מיטה שמסתבכים במייבש.
5. הייתי מאד מרוצה וכל מי שבא לראות את הדירה שאל "את זה את גם משאירה?" התלהבו מזה:)

• הוסף לסימניות
ראיתי בדיוק היום את המוצר הזה
מתקפל לקיר

יותר מתאים לי כביסה מתנפנפת מעל לראש....
לא בשדה הראיה

• הוסף לסימניות
זה מכשיר חזק או משהו רגיש שנשבר מהר?
זה לא רגיש נאמר לי בקניה שזה גרמני
אבל:
1. זה כמו נדנדה כזו שתלויה לתיקרה באמצע
אם אני זוכרת נכון זה היה 10חבלים אז כשתולים תריך לתלות במקביל משני צידי המרכז
ז"א למלא חבל מספר 1 אח"כ 10 אחרת כל המתקן נוטה לצד ויהייה קשה להרים אותו
2. יכול לקרות שמרוב תנופה פתאום החבל משיחה ישתחרר מהגלגל, זה מאד פשוט להחזיר אותו אני הייתי מטפסת עם רגל על החלון (יש סורגים) ורגל על המכונה ומניחה את החוט במקום

• הוסף לסימניות
יש מישהי שיודעת איפה עוד ניתן להשיג מתקן דומה? אנא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה