נכתב ע"י צילומית;1397957:יש לי מתקן מעל האמבטיה יושב על הקיר מצד ימין ומעבירים חוטים לצד שמאל עד הקיר השני.
נח!
לא תופס מקום בבית
מתאים למגבות מהמקלחות
מתאים לכביסה לא סחוטה שתטפטף לאמבטיה
החוטים מתגלגלים חזרה[כמעט אף פעם לא]
נכתב ע"י צילומית;1397957:יש לי מתקן מעל האמבטיה יושב על הקיר מצד ימין ומעבירים חוטים לצד שמאל עד הקיר השני.
נח!
לא תופס מקום בבית
מתאים למגבות מהמקלחות
מתאים לכביסה לא סחוטה שתטפטף לאמבטיה
החוטים מתגלגלים חזרה[כמעט אף פעם לא]
נכתב ע"י צילומית;1398064:יש לי את התמונה השניה
אני לא עולה על שרפרף כי הלכתי הרבה בגשם כשהייתי קטנה
מתקינים את זה לפי הגובה שלך כשאת מרימה ידיים וככה אפשר לתלות כבסים ארוכים
מתקלחים כשאין שם כביסה או רק בחצי אחד
בחורף אני מדליקה את התנור ממול והמגבות מתחממות והכביסה מתייבשת מהר
ככה גידלתי 4 ילדים בלי מייבש כביסה
קניתי בשפע טוב סנטר אני חושבת שיש גם בכל בו פלסטיק וכ'ו
נכתב ע"י pr;1397993:איפה קנית? כמה עלה?
ראיתי משהו כזה אבל הוא היה נראה לי לא מסיבי מספיק למגבות...
גם בתמונה שלו היו תלויים דברים קלים.
הנה התמונה, שני סוגים. אחד מהם זה מה שיש לך?
נכתב ע"י אבטיח אדום;1398362:יש לי את שניהם,
הראשון- מומלץ בכל פה!!
חזק מאוד!!!
ואני מתכוונת לקנות עוד אחד.
השני- לא מומלץ!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים