מתקן נייד לרקע

• הוסף לסימניות
סליחה מילכי, חשבתי שעניתי לך אבל משום מה זה לא נשלח.
לסגור את הנייר מאד פשוט,
מגלגלים את הנייר בתוך עצמו על הרצפה עד הסוף ואז יש לך גישה לגליל הנייר למעלה ואת מסובבת אותו עד שהכל עולה.
לפתוח - קצת יותר מורכב,
או ש:
את מגלגלת את הנייר כלפי מטה עד שכל האורך הדרוש מסתובב סביב עצמו (על הרצפה) ואז את מותחת את הכל (בדיוק ההפך מהסגירה)
או ש:
את מושכת בפעם אחת את כל הנייר עד חצי משטח הרצפה ומשטיחה ואז מושכת את השאר - בשיטה הזו הנייר עלול להתקמט אבל זה יותר מהר ואפשר לדעת כמה בדיוק צריך לפתוח.
נ.ב זה ממש לא אני, את כל התודות מסרתי לבעלי שהרעיון כולל הביצוע השוטף שלו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה! - אני אנסה את השיטות :)

• הוסף לסימניות
המתקן מתאים רק לניר?לי יש רק בדים.

• הוסף לסימניות
וודאי,
אם המוט שלך ארוך תוכלי לשים עליו כמה בדים - את פשוט מסיטה אותם הצידה.
אם לא - תוכלי להתקין כמה מוטות אחד מעל השני בהפרשים של 3-4 טבעות בניהם
אבל אני חושבת שתצטרכי לקנות מוט של וילון חזק ומסיבי יותר - שלאו דווקא נמצא בתמבור (אולי בחנות וילונות)
המוט שלי מתאים יותר לנייר כי הנייר מגולל סביב קרטון ארוך שנותן את החוזק למוט שלא ישבר.
לעומת הבד שיתכן שבמשיכה חזקה עלול להרוס את מוט המתכת הקל שאני שמתי.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהמוט של המתקן הניד יכול להתאים למתקן הניח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;789644:

כל מוט חזק מספיק שתעשי בו חורים משני הצדדים יתאים לך למתקן ניח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;789644:
או שהתכוונת להשתמש במוט שכבר יש לך מהמתקן הנייד ולשמים אותו בנייח?
ברמה הטכנית וודאי אפשרי, תצתרכי להשיג קרבינה בגודל שיתאים למרחק שמקצה המוט לנקב, במידה והקרבינה שמחוברת למוט לא תכנס לך לשרשרת תחברי עוד קרבינה יותר קטנה שתחבר בין הגדולה לשרשרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה