מתקן רקעים לסטודיו

• הוסף לסימניות
אני לפני קניית ציוד לסטודיו
ואני רוצה להתייעץ בקשר למתקן רקעים
אין לי אפשרות להתקין מתקן נייח, לכן אני רוצה מתקן נייד
לפי מה שידוע לי יש 2 אפשרויות למתקן נייד:
1) 2 חצובות עם מוט טלסקופי מקשר - שזה הרגיל
2) 2 מוטות טלסקופיים שמתחבר עם וואקום לרצפה ולתקרה וביניהם מוט מקשר, לי מאוד מתחשק ללכת על זה בגלל שזה לא תופס מקום למטה כמו הרגליים של החצובות, אבל לא ראיתי את זה באף חנות כמו פוטו פריק, פוטו שוורץ, רק בקאמרה יש את הסוג הזה ולא הבנתי מהם אם זה באמת טוב, וזה נראה לי קצת מוזר שאין את זה בחנויות אחרות וזה לא כל כך מוכר,
אשמח לדעת אם יש מישהו שיש לו מידע ונסיון בזה,

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש לי את זה למכור לך!!!
השתמשתי בזה כשהסטודיו היה אצלי בבית
מאד אהבתי אותו לא צריך חורים...
אך לא שייך להרכיב ולפרק אותו כל פעם כי זה לא כ"כ קל
עכשיו הוצאתי את הסטודיו מהבית והתקרה מדי נמוכה כך שלא יכלתי להשתמש בו
ואני מעונינת למכור אותו

• הוסף לסימניות
פעם הייתי בהרצאה של פוטו פריק והם הציעו את זה.
מעניין שאין להם את זה עכשיו..

נראה לי שיש אפשרות רק לרקע אחד, השאלה אם זה לא מגביל אותך ..

• הוסף לסימניות
גם בנייד עם החצובות יש אפשרות רק לרקע אחד (לא ידוע לי שיש כזה עם כמה רקעים)
ברור שזה מגביל אותי אבל לנייח אין לי אפשרות
אז בכל מקרה יש לי מקום רק לרקע אחד

• הוסף לסימניות
היו לי על זה 3 רקעים
(יש לי חיבור שעליו מחברים את אותו מחזיק הרקעים כמו שיש על התקרה)
אני מעונינת למכור את זה ב600 ש"ח
במקום 1000ש"ח שעלה לי
זה היה בסה"כ שנתיים וחצי בשימוש
מצב מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה