מתקן רקעים נייד

• הוסף לסימניות
שלום מחר אני הולכת לקנות מתקן רקעים נייד רציתי אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות:

א. ראיתי שהרוחב בכל המקומות הוא 3 מטר האם זה מספיק האים זה יהיה לי שמיש אם ארצה לקחת את זה לארוע שבו משפחה שלמה מצטלמת?

ב. מה חשוב לשים לב שקונים ציוד כזה?האם יש בזה כמה גדלים?

ג. מה פחות או יותר העלות אמורה להיות והאם ניתן להשיג יד שניה כזה (אני חרשתי ולא מצאתי)אם ידוע לכם מי כן מוכר ..

לי בעיקר יהיה לזה שימוש לסטודיו בתי בהמשך כן ארצה לקחת את זה לארועים יש הבדלים בחצובות ? בגודל?

תודה מראש לעונים...עונות..

• הוסף לסימניות
יש לי מתקן נייד למכירה.

• הוסף לסימניות
וילנסקי מוכר מוט שמתחלק לחתיכות. יש לו חתיכה ימנית וחתיכה שמאלית (כל אחת באורך מטר) שמתחברות בצד אחד לחצובה ובצד שני אחת לשניה, ואז באמצע אתה יכול להכניס כמה חתיכות אמצעיות שאתה רוצה (שוב, כל אחת באורך מטר).
למשפחות שלמות באירוע בד"כ משתמשים ברקע ברוחב 6 מטרים.

• הוסף לסימניות
זה מה שיש לי

• הוסף לסימניות
זה במחסן....

קניתי אצל זנדברג ולא השתמשתי הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה