דרוש מידע מתקפת יונים על בני ברק?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אנחנו כבר 15 שנה בדירה
עם אותה המרפסת
בחצי שנה האחרונה . זה פשוט נהיה נורא
אי אפשר לצאת לשם
כל יום חמישי נגעלת מחדש שחייבת לנקות...

שבוע שעבר ברמזור ברבי עקיבא
טינופת מלמעלה ישר על הבייבי שלי..

אתמול בת ה8 עולה ..אמא איכס תחליפי לי חולצה יונה עשתה עלי

זה רק אצלינו????

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר 15 שנה בדירה
עם אותה המרפסת
בחצי שנה האחרונה . זה פשוט נהיה נורא
אי אפשר לצאת לשם
כל יום חמישי נגעלת מחדש שחייבת לנקות...

שבוע שעבר ברמזור ברבי עקיבא
טינופת מלמעלה ישר על הבייבי שלי..

אתמול בת ה8 עולה ..אמא איכס תחליפי לי חולצה יונה עשתה עלי

זה רק אצלינו????
אם היונים במרפסת עומדים על המעקות כדאי מאד לשים "קוצים" ייעודים על ראש המעקות, יש גם מפלסטיק ובגדלים וחודים שונים.

שני המקרים האחרים הם ביש מזל שקורה לכולם מידי פעם..

• הוסף לסימניות
אם היונים במרפסת עומדים על המעקות כדאי מאד לשים "קוצים" ייעודים על ראש המעקות, יש גם מפלסטיק ובגדלים וחודים שונים.

שני המקרים האחרים הם ביש מזל שקורה לכולם מידי פעם..
ממש נכון
היה לנו בבנין קוצים כאלו, ואחרי שתקנו את הגג הורידו, מאז היה ממש זוועה
ברוך ד' שעזבנו כבר הדירה,

• הוסף לסימניות
לא רק הלכלוך... הרעש שהן מקימות ב6 בבוקר....
רבש"ע, איזה ירידת הדור גם ביונים, אני מנסה לגרש אותן עם מקל של מטאטא
הן מחזירות לי מבט חצוף... וממשיכות לשבת על מקומן.....:p
קנינו רשת ברזל מטמבור ולאורך כל המרווח בין הגג סגרנו............

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה