- הוסף לסימניות
כן. זוהי ההנחיה של יופרס ומערך הסייבר הישראלי.עדיף לי להימנע מחיבור דרך אדמין?
כן. זוהי ההנחיה של יופרס ומערך הסייבר הישראלי.עדיף לי להימנע מחיבור דרך אדמין?
www.israeldefense.co.il
ומשתמשים שמתחברים לאתר?כן. זוהי ההנחיה של יופרס ומערך הסייבר הישראלי.
הם הגיעו!!!
כל העדכונים מחכים לכם בערוץ הטלגרם של גיקטיים להצטרפות לערוץ הטלגרם שלנו לחץ כאןהעיקר את פרוג לא התקיפו בטח הם מפחדים מההנהלה פה...
וודאי זה בסך הכל iframe מאתר וורדפרס.... והוא כנראה מאוחסן ביופרסגם את פרוג תקפו כבר, בנתיים רק בדף הקמפיינים שלך.
אל תנסו.
אז עכשיו זה זמן טוב לשאול אם עדיף אחסון ישראלי או לא?וודאי זה בסך הכל iframe מאתר וורדפרס.... והוא כנראה מאוחסן ביופרס
טרם היתקבלה תשובה לשאילתילא הבנתי למה הם רוצים שאפתח את המצלימה ולמה מזהירים פה שזה מסוכן? אני שואל ברצינות מה יכול להזיק לי שיחת וידיאו מטהרן?
אם לוחצים על המצלמה מה קורה?
יש אפשרות עכשיו לקבל גישה ל-FTP?שימו לב אם יש לכם אפשרות גישה לftp אתם יכולים להחזיר את האתר
הורידו את הקבצים המקוריים של וורדפרס
ושנו את הקבצים הבאים באתר לקבצים המקוריים
index.php בשורש האתר
version.php בתקיית wp-include
אתמול כתב מישהו באחד מהפורומים בפרוג שהוא אישר פתיחת מצלמה, והמחשב הלך לו.לא הבנתי למה הם רוצים שאפתח את המצלימה ולמה מזהירים פה שזה מסוכן? אני שואל ברצינות מה יכול להזיק לי שיחת וידיאו מטהרן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים